Zoals het moet

Wat ik nodig had, aan een scherpe prijs en razendsnel geleverd!!

Super expérience

Mon Dyson a été livré 48 h après commande emballages nikel service rapide et facile

Super livraison

Le service est très lent

Très bien

Livraison très rapide, livreur sympathique.

Première expérience réussie

Les articles correspondent tout à fait à mes attentes. Très bons produits.

Tevreden service

Online besteld en op de gevraagde dag geleverd geweest. Klantendienst antwoordt vlugw

Zoekprogramma op coolblue

De zoekprogramma op Coolblue is niet zo goed als je monitor curved 27 msi opzoekt en je ziet een lijst verschijnen en je bekijkt de verschillende ga je vanuit dat ze toch allemaal gecurved zijn. Blijkbaar niet en staat er een MSI IPS 27 monitor tussen die ik wou hebben wegens IPS. Ik besteld, wat zag ik bij ontvangst niet gecurved. Haal dit uit het zoekprogramma. Spijtig, ik weet dat je kunt retourneren maar je verliest altijd in waarde van de aangekochte product.

Rapidité serviabilité

Rapidité serviabilité

commandé un article pour la première fois et livré le lendemain comme prévu.

la même que citée ci dessus.

Perceuse impecable

Elle fait CE quelle doit faire. Même du beton dur elle parvient d'enlever. Le raport prix/qualité est top. Je la recommande.

Mauvaise

Je n.ai pas reçu les colis alors que Bpost renseigne les avois mis dans mas boîte aux lettres

Super service et hyper rapide

Super service et hyper rapide

Qualité, rapidité, efficacité, réactivité !

Je pense que tout est dit dans le titre, les problèmes que j'ai rencontrés sont très souvent résolus dans la journée par n'importe quel système de contact. Les produits reçus n'ont jamais cassé, même les secondes mains. Je travaille professionnellement avec l'ensemble des produits que j'ai acheté chez Coolblue, et ça risque de continuer !

Frictievrij

Ok!

Zeer tevreden behalve van levering

Over coolblue zelf steeds heel tevreden maar als bepost pakje moet bezorgen is er te vaak vertraging.

Met de glimlach

Helemaal waar ik op hoopte op minder dan 20uur geleverd en dit alles met de glimlach en de airco wérkt dan nog eens zoals beschreven wat wil en mens nog meer top doe zo verder

Levering later dan beloofd

Bij bestelling zou ik het product de dag erop ontvangen. Het zou bezorgd worden door Bepost ipv Coolblue zelf. Door drukte bij Bepost liep de levering vertraging op. Ik bestelde het product om het nog net op tijd te ontvangen om het mee te nemen op reis. Helaas kwam het dus niet meer op tijd. In het verleden wel steeds tevreden geweest.

10 dagen op laptop gewacht

Het duurde veel te lang om de laptop te bezorgen . De eerste keer was de bestelling blijven “ hangen”. Toen werd er een nieuwe bestelling gemaakt . Duurde weer vier dagen …. Niet goed geregeld dus .

Rapidité & prix sages

Pour avoir chercher sur plusieurs site un iPad, c’est ici que je l’ai trouvé au meilleur prix, moins cher, et avec tous les coloris proposés par la marque. Je l’ai reçu le lendemain de ma commande en point relais. Je recommande vivement.

Correcte aflevering

Snelle levering ,goed verpakt .

Parfait et super rapide

Commandé la journée Livré le lendemain Parfait

Prima.

Prima service na verkoop, bereikbaar, héél belangrijk. Ook mijn vorige ervaring met jullie naverkoopdienst verliep vlekkeloos in volle corona-periode. Ik kan alleen maar zeggen, goed gedaan. Jullie krijgen van mij verdiend deze positieve feedback. Thnks.

snel, en goede service

in de winkel helpen ze je goed. ook de webshop is overzichtelijk en heeft de belangrijkste criteria om producten te onderscheiden. ik heb laptop bekeken bij amazon, krefel, coolblue en andere en mijn uiteindelijke keuze was bij coolblue.

Zoals beloofd

Het product voldoet aan de omschrijving en de levering was precies zo snel als beloofd (hoewel ik daar sterk mijn twijfels bij had toen ik zag dat bpost zou leveren).

Parfais réception rapide

Commande effectuée sans problème ainsi que le payement. rein a redire.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen