Perfecte aankoop en snelle levering

Perfecte aankoop en snelle levering

J'ai commandé samedi et ai reçu ma commande dimanche.

Très satisfait des produits commandés et surtout de la rapidité de la livraison à mon domicile.

super, rapide pour la livraison

service impécable

Heerlijk efficiënt

Coolblue is altijd perfect in orde, zowel op vlak van klantvriendelijkheid alsook op vlak van kwaliteit van producten en verzendingen. Coolblue is mijn go-to website/winkel als ik zoek op vlak van technologie.

Le vendeur a trouvé une solution pour le payement de ma commande

Je pensais que les chèques compliment d'Edenred étaient acceptés chez Cooblue mais ce n'est pas le cas. Dommage. Par contre ils acceptent les chèques consommation, ce qui n'est pas la même choses apparemment ? Bref, après discussion, le vendeur s'est débrouillé pour utiliser mes écochèques restant et je l'en remercie.

Onbeschrijfelijk!

Heel tevreden over alles ! Mooi op tijd aangewezen bezorgd de dag erop al was het zelfs zondag ! Heel tevreden .

Snelle en correct te levering

Snelle en correct te levering ook op zondag

22u30 besteld en 9u aan de deur

Top service, vriendelijk personeel

Commandé samedi, livré dimanche

Produit commandé un jour et livre le lendemain.

Ongelooflijk snelle levering!

Op zaterdagavond rond 20u besteld en op zondag om 11u geleverd! Nog nooit zo kort zonder stofzuiger geweest!

Uitstekende service

Meestal gaan we afhalen, krijgen nog een degelijke uitleg van de medewerkers. Vriendelijk onthaal ook. Bij uitzondering laten we leveren. Verloopt altijd prima en snel.

Uitstekend met ‘ranzig’ nasmaakje

Bestelling van 2 toestellen voor totaal 1.288 euro Levering uitstekend Toestellen voldoen 100% Minpunt 24u later staat 1 item 20 euro goedkoper… Een beetje pech hoort er bij zeker….

vlotte en vriendelijke bediening

Dag na de bestelling kon ik ons product al afhalen, alles verliep perfect.

Super site facile d'utilisation et surtout produit intéressant

Explication des produits intéressant

service et envoi rapide et parfait

commande la veille, réception le lendemain. tout est parfait. je recommande bien entendu.

J'ai déjà écrit pour dire que je n'étais pas satisfaite

Livraison avec un smartphone obligatoire (ce que je n'ai pas) et non indiqué lors du choix de la livraison. Vous n'avez aucune solution, c'est moi qui ait dû trouver quelqu'un pour venir avec moi pour chercher mon colis et l'obliger à télécharger l'app avec mon adresse mail!!!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Terug kerende klant van coolblue be

Reeds jaren regelmatige klant van zowel goedkope als dure produkten. Nooit enige problemen gehad en steeds een goede verpakking en snelle levering.

Reçu en temps et en heure

Nickel, tout a été fait correctement.

Service rapide et de qualité

Commande le vendredi soir à 22h30 et livré le samedi à 13h30

Product dat nergens beschikbaar was, vrijag besteld en de volgende dag af te halen!

Snelle levering in een afhaalpunt in mijn buurt… Ikke fan!

produkt op site

Op de site was de koffiezet voorhanden en na bestelling mail dat het niet zo was.

Excellent

Rapide et fiable.

Eenvoudig duidelijk en correct

Ik ben zeer tevreden met de duidelijke afspraken die ook correct worden uitgevoerd. Jammer dat we als bedrijf niet in het buitenland kunnen bestellen.

Bestelling super rap geleverd.

2 keer doe ik een aankoop. Heel vriendelijke medewerkers. Online bestelling op volgende dag was al geleverd in d b post. Aangeraden.

Uitstekende service

Alles is heel vlot verlopen, van bestelling tot levering.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen