Vakkundige service met een lach

De overzichtelijke website, voorzien van de nodige filters en informatie is handig in gebruik. Het uitgebreide aanbod en de scherpe prijzen zorgen er voor dat ik meestal bij Coolblue terecht kom. Het vlotte betalingsproces alsook de snelle levering zijn een ongelofelijke troef. Ik wordt zelf altijd vrolijk van de Coolblue medewerkers welke je telkens met een lach op hun gezicht voorzien van de nodige tips and tricks i.v.m. het gebruik of onderhoud van het aangekochte product. Leuke winkelervaring en altijd waar voor je geld.

Gebruiksvriendelijk, snel, correct.

Zeer gebruiksvriendelijke site, zeer snelle levering, wat wil je nog meer?

zeer vlotte bestelling en super vriendelijke fietsbezorger!

heel gebruiksvriendelijke site, zeer snelle en levering en heel vriendelijke bezorger!

Livraison super rapide

Congélateur de stock - ce qui est rare pour le moment commandé jeudi après-midi - livré le lendemain parfait

Simple rapide et efficace

Commande le jeudi soir, reçu le vendredi matin. Un prix super compétitif. Bref que demande de plus ☺️

Perfect service

Al wat ik heb gekocht is goed en vriendelijk geleverd en ijskast ,wasmachine op plaats gezet en aangesloten.topservice,doe zo verder

tout se déroule bien comme annoncé, très bonne communication

rapport qualité/ prix correct pour le service offert

Altijd topservice en snelle levering!

Vandaag besteld, morgenvroeg in huis. Coolblue stelt nooit teleur: top service!

Goede service, goed product, uitstekende communicatie!

Mensonge

Je suis resté vous attendre toute la journée chez moi, pourtant j'ai reçu un mail comme quoi vous avez trouver personne. Sachant, personne n'a sonné ni à l'interphone ni par téléphone !!!! Merci Wail

• Nous recommanderiez-vous? Non

Coolbleu is gewoon top , met top service . Doe zo verder .

Mijn ervaring met Coolblue zijn alleen maar positief, altijd correct behandeld geweest . Met super vriendelijke klantenservice . Altijd op tijd geleverd zoals beloofd . En als het dan eens misloopt, wat altijd eens kan gebeuren, word dit opgelost op een zeer professionele manier, top . Doe zo verder Coolblue .

Vriendelijk, vlugge levering

Vlugge levering , viendelijk, tv voldoet volledig aan onze wensen

rien à dire, très rapide

commande et livraison d'une rapidité rarement rencontrées ailleurs.

Livraison parfaite et produit top

Très bon rapport qualité-prix. Livraison rapide

Rapide efficace..

Service de livraison rapide, dans les délais, personnels serviable et agréable . Produit conforme. Tout est excellent Merci beaucoup .

Snelle en vlotte afhandeling bij aankoop

Producten zijn op de website zijn vaak niet beschikbaar. Bestelling en levering verlopen wel heel vlot. Retourzendingen onder garantie kan beter... vb. retour van een strijkijzer dient eerst nagekeken te worden voor herstelling, maar ik ken écht geen weken zonder strijkijzer... De aankoop van een nieuwe was dus noodzakelijk.

Fijne

Snelle service, gebruiksvriendelijke site

Vlugge afhandeling van de bestelling.

zie hierboven.

snel en correct

Afhalen in winkel te Wilrijk liep zeer correct. Even aanschuiven bij het ophalen...maar dat werd goedgemaakt door correcte afhandeling.

Handig en snel.

Perfecte levering, makkelijke site.

Teleurstelling voor dochter

De bestelling zou klaar liggen op maandag. Dit werd uiteindelijk woensdag. Mss voortaan beter latere datum zeggen en dat vroeger melden.

Een echte aanrader

Zeer snelle levering! Steeds tevreden met mijn aankopen.

T op

De website is zeer overzichtelijk, makkelijk te hanteren. Keuze aan betaalmogelijkheden. Vlotte afhandeling en levering. Altijd al super vriendelijke en behulpzame bezorgers gehad. Top!

Je n'ai pas reçu la commande.

La commande est retournée chez vous pcq le point retrait était fermé. Quand cela arrive il faut une alternative autre que de renvoyer le colis . Mauvaise organisation.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Borsbeeksebrug 28