Snelle levering en perfect in orde

Dag na bestelling reeds geleverd en alles prima in orde!

supersnelle levering

top stofzuiger en supersnelle levering

Mijn go-to winkel voor alle electronica!

Reeds klant van toen Cooblue nog pdashop.be en dergelijke heette. Op de letterlijk honderden bestellingen steeds een top klantenervaring. Keep up the good works girls and boys!

Met een glimlach van de bezorger. Top service Thx

Bon prix et livraison rapide

Produits de lavage Miele à prix plus intéressant que sur Miele.be et livré plus rapidement. Parfait!

Moeilijk te vertrouwen

Met veel spijt deel ik mee dat mijn vertrouwen in Coolblue daalt bij elke bestelling. De voorbije 4 bestellingen op rij werd mij verteld dat mijn producten "de volgende dag" aan huis zouden geleverd worden. Dit is tot nu toe nog niet het geval geweest. Mijn producten zijn bij mij geraakt door zelf telefonisch contact te leveren, het zelf te gaan ophalen, of door afspraken te verzetten. Het is zelfs zo erg geweest, dat ik na telefonisch contact te horen kreeg dat mijn product niet op tijd ging geleverd worden, waarna er mij werd aangeraden naar de winkel te rijden, om dan daar te horen te krijgen dat deze producten gewoon helemaal niet voorradig zijn. De reden dat ik bij Coolblue bestel is vanwege de marketingstrategie: "Vandaag besteld, morgen in huis." Als zelfstandige reken ik hier op als dit mij gegarandeerd wordt. Als mij op voorhand werd gecommuniceerd dat mijn producten niet de volgende dag op mijn aangegeven locatie worden geleverd, dan zoek ik naar een anderen oplossing! Het is heel gemakkelijk deze zaken te garanderen, om dan achteraf het te steken op de leveranciers, etc. Dit kan niet meer door de beugel. Het is heel simpel, als jullie niet kunnen garanderen dat de producten de volgende dag geleverd worden, verwijder dan onmiddellijk deze slogan of communiceer dit onmiddellijk met jullie klant. Ik verwacht absoluut een compensatie.

vlotte afhandeling en correcte levering.

Vriendelijke telefonische medewerker met kennis van zaken. Vlotte opvolging na bestelling on-line. Snelle levering via B.post.

Chaotische trip

Toen ik vorige week vrijdag 1/07/2022 mijn bestelling deed via jullie site, bleek er een prijsverschil te zijn met jullie folder van 1 tot en met 31 jullie 2022. Met het bijbestellen van een onderdeel was de opsomming nogmaals meer dan wat de het juiste bedrag hoorde te zijn. Dan maar bellen. Ik kreeg een heel vriendelijke dame aan de lijn die dit alles rechtzette en de bestelling voor mij deed. Ze zorgde er zelf voor dat het teveel geprijsde op jullie site vereffend werd naar de prijs in de folder. Zeer tevreden bedankte ik haar en keek uit naar de bestelling die op maandag 4/07/2022 zou geleverd werden. Op maandag 4/07 kreeg ik en mail die bevestigde dat de levering op die dag zou gebeuren. Echter geen bevestiging van de leveringsdienst, aldus die dag geen toestellen gekregen, nog een mail of bericht dat de levering niet zou gebeuren. 1e telefoon dinsdag 5/07, 9u01 Belde ik naar Coolbleu. legde mijn probleem ui. De vriendelijke dame aan de telefoon ging alles na, zou dit in orde brengen en zette me op wacht tot ze bevestiging had. Na 37 minuten werd de lijn verbroken. 2e Na terugbellen kreeg ik de melding "Niet beschikbaar." 3e Na terug naar het nr 03 808 72 00 gebeld te hebben, kreeg ik een dame met naam Charlotte Kaiser aan de telefoon die zei dat ik een verkeerd nummer gebeld had. 4e Schakelde door naar voicemail Charlotte Kaiser 5e Idem 4e 6e Idem 5e 7e Terug in wacht bij Coolbeu "Zeven wachtende voor u." Na deze besloot ik nar jullie vestiging in Gent, Antwerpsesteenweg te rijden om daar mijn probleem aan te kaarten. Werd vriendelijk ontvangen door een medewerkster die er niet goed uitkwam en door een (meerdere) verwees naar een andere medewerker. Deze kwam te weten dat de bestelling in orde was, mar de toestellen zich nog altijd in het magazijn bevonden. Niet goed wetende ging deze om raad bij een andere medewerker. Na +/- 10 minuten wist hij te vertellen dat de levering morgen, woensdag 6/07 zou bezorgd worden. Daar dit me niet paste vroeg ik om di

produit defectueux retourne

premierement la communication est top, le delai de livraison super court, le service apres vente tres reactif et efficace

De enige webshop waar je op kan vertrouwen

Coolblue is de enige webshop waar je met volle vertrouwen kan shoppen. Je weet dat ze enkel kwaliteitsproducten verkopen, dat ze doen en geven wat ze beloven en dat ze alles in het werk stellen om een probleem op te lossen (wat zelden nodig is). Absoluut top.

Très bonne expérience

Description de meilleur appareil chez test achats. Renvoie des différentes propositions d'achat par test achats vers les sites de vente. Coolblue était le plus rapide avec des prix identiques et sans augmentation de prix pour le transport. Actuellement je suis très satisfait de mon achat.

Beste online winkel van België, niet altijd de goedkoopste maar service na verkoop is top !!!!

Valt niet meer te zeggen dan in bovenstaande zin....

Rapide et efficace

Rien à reprocher Livraison rapide et achat complet ce qui est rare pour ce genre d'outillage merci

Niet geleverd volgens afspraak

Ik bestelde een barbeque set bestaande uit een BBQ, een aanmaakset en een hoes. Elke dag moest ik via de hulplijn melden dat er maar 1 onderdeel van het pakket verzonden is. Het pakket zou maandag geleverd worden. Morgen zijn we vrijdag en hopelijk komt dan het laatste pakket toe. Wij willen al de hele week BBQ en maar is niet gelukt, intussen is het slecht weer geworden. Jammer dat er niet geleverd is volgens afspraak en dat na melding van het probleem het nog steeds niet werd opgelost.

Duidelijk, vriendelijk, en correct

Ik has altijd goede ervaringen met Coolblue. De website is duidelijk, de communicatie na een bestelling verloopt heel correct, en als er al eens problemen waren, werd ik telkens vriendelijk geholpen.

Vlotte bestelling, opvolging en afhaling

Makkelijk online bestellen en afhalen in de mooie ruime winkel is een pluspunt dankzij de vriendelijke verkopers

Devais être livré le lendemain et reçu trop tard

J’ai commander une tablette pour les vacances à la dernière minute. Celle ci devait être livrée le lendemain mais reçu le jour après ….

Good

I had what I wanted

Te laat en bestolen

Mijn bestelling zou normaal de volgende dag geleverd worden, dit is niet gebeurd. Plus het bestelde item zat niet in de verpakking!!!

Super rapide la livraison

Content en général. En moins de 48h le colis a été livrée (a vélo). Très content du service. Je recommande vivement

Foutieve informatie

Ik heb een bestelling geplaatst op zaterdag en volgens de website ging ik dit op zondag ontvangen, maandagavond even geïnformeerd waar mijn bestelling bleef en dit zou nog 2 dagen duren. Intussen is het donderdagavond en heb ik nog niks ontvangen. Waarom foutieve informatie geven op je website geven als je die toch niet kan nakomen!

Facile et efficace

Simplement comme attendu d’un bon vendeur en ligne

Vlotte site, duidelijk artikel

Vlotte berichtgeving enkel vertraging bij levering door bpost

Retard de livraison

Quatre jours de retard pour la livraison de ma commande et toujours rien à l'horizon. Ce serait dû au livreur (bpost)... S'il n'est pa fiable, autant le remplacer. Sur le marché, il y a assez de demandeurs.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zeer tevreden!

Zeer goed toestel, beantwoord aan de omschrijving.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen