snel, nauwkeurig

snel, naukeurig, correct en duidelijke communicatie

coolblue très performant

J' ai commandé le dimanche et ludi midi, mon article était déjà à ma disposition Bravo

Ontzorging in het kwadraat.

Coolblue staat voor mij aan ontzorging in het kwadraat. De website is duidelijk en overzichtelijk en de handige vergelijkingen tussen de producten en opties helpen om snel een keuze te maken. Toch twijfel? Hun team van experten geeft razendsnel advies. De levering is feilloos en gemakkelijk. Top!

Rien à redire, bonne expérience à chaque achat.

Depuis que je travaille avec Coolblue, aucune fois je n'ai été déçu. Site web bien conçu, large éventail de produits, j'ai toujours trouvé un appareil qui rencontrait mes besoins.

Grand stock

Rapidité

Alles concreet volgens afspraak

Ik koos de leveringsdatum, zij het uur. Correct binnen de leveringsvoorwaarden en 20 minuten telefonisch contact. Perfect.

Alles prima geregeld !

Alles prima geregeld !

Altijd tevreden!

Al verschillende zaken op Coolblue besteld. Altijd een fijne ervaring ! Advies op maat mogelijk. Indien er iets niet ok is, klantendienst is vlot bereikbaar en zoekt voor een goede oplossing. Snelle levering is een extra pluspunt !

Meer kan men niet vragen

Top firma

Ze zijn niet de goedkoopste, maar zeker niet de duurste. Prijzen liggen rond de gemiddelde winkelprijs. Wel is hun verkoopsdienst goed geïnformeerd over de producten dat ze verkopen, alsook de dienst na verkoop. Snelle bezorging is altijd een sterke troef (als het in voorraad is). Bezorging altijd op het gegeven tijdsblok door coolblue (meestal 1u tijdsblok). Wil je een aankoop doen en informatie over de producten of een 2de mening, dan moet je bij deze winkel zijn!

Snelle levering met topkwaliteit en laagste prijzen

Veel keuze aan producten. Zeer mooie kortingen, meestal laagste prijs. Volgende dag geleverd, zelfs op zondag. Goed verpakt. Kortom alles tip top in orde

Verbeteringen zijn strikt genomen altijd mogelijk. Voor een eerste ervaring heb ik geen vergelijkingspunten behalve verwachtingen gebaseerd op andere leveranciers. Coolblue leverde optimaal.

Snelle service!

Op zaterdagnamiddag mijn bestelling geplaatst en de zondagvoormiddag was mijn pakje er al! Heel snelle en vriendelijke levering.

Goede servies

Goeie en snele servies

Exceptional service!!!

I order an item and I receive it next day, in less than 24 hours. Returns and exchanges are so easy if needed. I thought for a while to find something for improvement and I couldn't find anything!!!

Uitstekende service

* snel besteld en snel in huis! * duidelijke productomschrijving * snelle betaalmethode

Heel snelle en perfecte levering Goede prijs

Excellent

Service super rapide et toujours satisfaite

Goed product en stipte levering

Bestelling gedaan en dag nadien reeds geleverd. Zeer tevreden met het product. Gebruiksvriendelijk website.

Snelle levering, goede kwaliteit!

Ik bestelde een hoesje op Coolblue in de avond en het werd de volgende dag al in de ochtend geleverd. Het hoesje was ook nog eens goede kwaliteit dus het was een top-bestelling. Als je last-minute nog iets nodig hebt kijk dan zeker even op Coolblue! Ik raad het zeker aan.

Parfait

Très satisfait, très rapide

Zondagavond besteld, maandag voormiddag geleverd

Excellent service!

Top, top, top!

Top winkel

De app werkt zeer gemakkelijk en is zeer duidelijk, producten zijn altijd op tijd geleverd.

Top service!

Toestel besteld via de optie ophalen in de winkel. Heel fijne ervaring, vriendelijk personeel en ook bereikbaar op zondag.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen