De oortjes doen wat oortjes moeten doen met verschillende kussentjes om in je oor te passen. Handig met mijn kleine gehoorgangen

Supper

De service bij coolbleu is gewoon supper goed hele snelle levering

Niets op aan te merken, snel en juist

Prachtkoop

De aankoop heel vlot verlopen en perfect geleverd. Kan niet beter zijn.

suppersnelle levering

's avonds besteld, de volgende morgen bezorgd. Ik heb een moederboard upgrade kit gekocht, er staat op de Coolblue site een uitgebreide beschrijving, maar wat iets duidelijker zou kunnen is een exact lijstje van wat je precies krijgt. Ik heb bijvoorbeeld een tijdje moeten zoeken of de geheugenplankjes er nu wel of niet bij zitten (je leest eerst een hoop over "geschikt" voor geheugen type xyz. maar je wilt je overtuigen , zitten die er nu bij voor die prijs of niet. Uiteindelijk is het wel te vinden, maar niet zo gemakkelijk. Verder alles pefect en ben ik heel tevreden.

Très bon service livraison super rapide

Très bon service livraison super rapide

Goede service Snelle levering Top kwaliteit

Correct en snel

Snelle levering,duidelijke communicatie. Tevreden klant!

Ok

Ras

Livraison annoncée sous les 24h, arrivée trois jours plus tard et sans explication ni avertissement.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Première commande

Article parfait, bon rapport qualité prix

Super snel bezorgd Gewoon fantastisch

Rapidité de livraison.

Prix vraiment intéressant, livraison ultra rapide, site facile à utiliser.

Formitastische ervaring

Bestelling geplaatst via telefoon bij de vriendelijke Caroline, die ons begeleid heeft, voor de nodige mails zorgde zodat ik ons betaling kon doen. Dit in de avond. ‘S Anderen daags ‘s morgens belde Cool Blue aan met mijn diepvries. Deze werd op professionele manier op zijn plaats in de kelder geplaatst. Ook super vriendelijke mensen. Bedankt Cool Blue en tot een volgende bestelling.fam. Colette Santermans

Très bonne livraison, mais pourquoi rien en français ?

Toutes les communications mail et facture et informations de bpost étaient seulement en néerlandais ! Pourquoi ?

Impeccable !

Tout est parfait !

fantastisch

een mooi assortiment, gekoppeld aan scherpe prijzen en een razendsnelle service. Top

Alles was prima optijd

Heel tevreden met hoe snel het ging.

Telkens als ik iets koop bij coolblue worden al mijn vragen beantwoord en ben ik tevreden geweest met een aankoop

Excellent service à 1 détail près

Tout est bon, le colis en parfait état, rien à redire de ce côté là. Seul mini problème c est que le délai n étais pas réspécté mais ça arrive, c est pas grave.

Super service

Livraison le lendemain, sms de confirmation avec l’heure de livraison service top!

Rapide et efficace avec des prix hors concurrence

Les prix sont hyper concurrents, en plus d’une livraison rapide et efficace. A recommander

Ik had een tweedekans product gekocht. Het product was perfect in orde! Ook kwam mijn bestelling binnen de dag aan, wat natuurlijk zalig is. Een goede ervaring!

S avonds besteld en s morgens geleverd. Ook heel vriendelijk!

nog niets ontvangen

nog niets ontvangen