Service de livraison et installation au top !

Très content du service de livraison, les livreurs sont arrivés pendant que je montait mes meubles à l'étage et ont monté les meubles les plus compliqués pour moi ! La phrase "tout pour un sourire" prend tout son sens !

Excellent et rapide rien a dire

Magnifique produit et livraison super rapide je reviendrai c est sur

voor 23h besteld dag erna in huisis jullie regel die niet werd gerespecteerd ik wacht nu al 3dagen

jullie regel werd niet gerespecteerd

altijd correct geleverd !

altijd zoals beloofd correct geregeld , geleverd , ook naar garantie toe is coolblue altijd van hun woord !

Super bediening

Het plaatsen van de bestelling liep prima, het was heel snel geleverd.

Efficace

Simplicité pour commander

Impeccable

Rdv confirmé un jour avant et arrivé 30 min avant l heure annoncée. Bravo

late leverin

volgens julie zou de levering 28/5 zijn tot heden geen levering en track en trace stuur mij naar onbekende of onbekende pagina

Used item ?

Dit weekend een nieuwe iMac 24" gekocht bij jullie en wat blijkt, dat hij de voorbij maand al gebruikt is (log gegevens FaceTime). Graag een reactie en/of rechtzetting want dit kan echt niet. Screenshots kunnen verzonden worden indien nodig.

???,?,

heb mijn bestelling nog nt ontvangen....ging geleverd worden op zat 28/5 !

Peu fiable

1 ère commande : Défini une tranche horaire avec supplément, n’a pas été respecté. 2 eme, click & colect, je me rends au magasin (avenue Louise) pour me faire dire que l’article n’est finalement pas en stock ! 3 eme, refus dés livreur de monter une machine à laver sans raison valable J’ai du faire 6-7 commande en tout, cela fait descendre mon taux de satisfaction.

Service rapide

La machine fonctionne bien

Snelle en goeie service. Top!

très bonne expérience.

Réponses rapides et efficaces.

Rapidité

Seule la poste devrait être plus précise. S'agit-il d'une enveloppe- boîte aux lettres- ou d'un colis ? Vous risquez d'être immobilisé chez vous ½jour pour une lettre que vous recueillerez dans votre boîte.

Comme d'habitude c'était parfait

Que ce soit au niveau prix, stock, ou livraison, tout est parfait ! Rien à redire

correcte levering

levering op gevraagde dag correct

Geweldig!

Ik heb mijn koptelefoon vrijdag besteld, en vrijdagnamiddag was hij al een huis geleverd zonder dat ik extra verzendkosten heb moeten betalen. Altijd als ik iets bestel bij Coolblue, verloopt alles altijd vlekkeloos.

Zeer snelle levering

Snel en correct

Choix et rapide

Parfait à tout point de vue.

vlotte service bij verkoop

Vlotte medewerking ervaren bij verkoop van een koptelefoon

Allés op tijd en volgens afspraak

Een heel tevreden aankoop gedaan!

Topservice. Had de iPhonecase besteld omstreeks 21:00, en kwam de dag erna al meteen toe! Niets op aan te merken.

SUPER GOED

AKLLES IS IN ORDE OP TIJD GEKOMEN DANKJULLIE WEZL VOOR JULIE SERVIES

Snelle levering, correcte behandeling

Snel geleverd, en per fiets bovendien, vriendelijke leverancier. Alles correct verlopen zoals het hoort. Jullie zien ons zeker terug

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen