Achat en ligne

Livraison rapide et article conforme à la demande

tres bien

no probleme

Parfait !

Bonjour, J'ai bien reçu la commande en parfait état De plus je l'ai reçu le lendemain de l'achat. Donc pour moi le service est impeccable... Je recommande donc coolblue...! Merci... Bonne journée à vous

Levering niet op tijd.

Als op de site wordt gemeld “morgen geleverd” en dat gebeurt niet ben je wat teleurgesteld. Wat je niet kan waarmaken, moet/mag je niet afficheren.

Vlot

Gemakkelijk dag erna afhalen in de winkel. Super vriendelijk!

Perfecte laptop

Laptop lijkt heel goed te zijn. De tas die ik erbij heb gekocht op aanraden van Coolblue is iets minder. Iets te klein voor het formaat. Wel jammer dat ze dit erbij aangeraden hebben hoewel het niet de juiste maat is

top

echter mijn factuur nog niet ontvangen per mail

Snelle en correcte levering

De levering was snel en correct

Zeer snelle levering

Ik had een product besteld om 22u s’avonds en dit werd de volgende dag al in de voormiddag geleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

vlot

heel vlotte ,snelle service

Rapide et efficace

Rapide et efficace, livraison le lendemain ;-)

gebruiksvriendelijk, goede opvolging en levering, gemakkelijk betalen.

Al het opgesomde verloopt probleemloos, alleen mijn aankoopgeschiedenis bij jullie is niet op to date. Zo is mijn aankoop van Saeco Picobaristo Deluxe SM5573/10 20200121 niet terug te vinden op mijn account.

Tout était efficace

Pas grand chose à dire. Le prix est correct, la comparaison sur le site est facile, la livraison est rapide et bien suivie.

Snel, betrouwbaar en vriendelijk!

Geleverd op de beloofde datum en dat is niet bij elke bezorgingsdienst zo :) Heel vriendelijke bezorger en het pakketje was verzorgd geleverd. Zeker niet dooreen geschud of gebroken

Snelle en correcte levering van mijn aankoop

Website is ook zeer uitgebreid om producten te vergelijken zodat jij een keuze kan maken die het best aan jou wensen voldoet

Beter dan bol.com

Bestellingen worden altijd snel en op tijd geleverd, dat is bij Bol vaak anders. En de website werkt gewoon heel fijn, en overzichtelijk.

Produit demandé OK mais retard de 24H00 à la livraison promise.

Produit promis pour un jour mais délivré par Coolblue à PNL seulement le lendemain

Snelle levering en goed geprijst

De headphone die ik bij Coolblue heb gekocht voldeed volledig aan de verwachtingen en dat tegen een interessante prijs. Daarbovenop nog gratis levering, dus het kon helemaal niet meer stuk.

Als alle bedrijven als Coolblue waren zat ik als CX consultant zonder werk

Website ervaring - top Aankoop ervaring - effortless Delivery ervaring - ook al liep het even fout door een staking bij BPost, het was Coolblue die klaar en duidelijk communiceerde - heel goed. Over de ganse lijn, een klanten ervaring die goed uitgedacht en uitgevoerd werd. Ik refereer in mijn CX voordrachten dikwijls naar Coolblue. En ze bevestigen keer op keer .

Super service!

Problemen gehad met mijn horloge, nog binnen de garantieperiode teruggestuurd en een gloednieuwe teruggekregen.

Rapide, clair et efficace

Voilà quelques années que nous avons découvert Coolblue. Nous sommes toujours ravis de leur efficacité, de la rapidité avec laquelle on obtient les produits et la facilité de leur sire internet.

OK, ondanks 1 dag vertraging bij levering

Twee dagen na elkaar heb ik een viertal uren stand-by moeten zijn in mijn appartement. Vervelend! Liever een preciesere leveringstijd volgende keer.

Prima producten, leveringen meestal ok!

Het toestel is meer dan ok! Echter bij volgende bestellingen hoop ik terug beleverd te worden door een van jullie fietskoeriers : ik ben dan zeker verschoond van fouten bij de post en ik hoef ook niet te sleuren met een lomp en zwaar pal.

Max. betrouwbaarheid in de breedste zin !

Perfecte levering. Goederen online zijn identiek aan de geleverde goederen. Heel overzichtelijke site. Online bestellen is heel gemakkelijk. Vriendelijke chauffeurs. Aangename prijzen. 1 minpuntje : geen winkel in de buurt van Sint-Niklaaas. Voor de rest : ik ben een fan !

Coolblue is Top

Altijd goede service. Ik koop alles bij Coolblue omdat ze goede producten hebben aan een mooie prijs. Maar zelfs zou de prijs hoger zijn kocht ik nog bij Coolblue omdat de service nergens zo goed is. Een probleem word direct verholpen. Top!!

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen