Très satisfaite de mon article et livraison rapide

Très satisfaite de mon achat et livraison rapide.

Goede selectie voor een goede prijs

Ik kan bijna altijd iets vinden binnen mijn budget.

PARFAIT !

1ère commande sur Coolblue 1) Service rapide et efficace 2) Envoi d'un email + sms pour prévenir de l'arrivée du colis 3) Livraison dans le timing et bien emballé :-) Rien à redire. C'était parfait

délai super rapide

commandé un dimanche soir vers 20h et reçu le lendemain matin à 9h.

Super: choix, prix et livraison

Énième achat chez Coolblue. Toujours super satisfait! À recommander

Vlotte levering

Vlotte levering

uitgebreid assortiment, en een goede prijs

Jaren klant reeds van Coolblue, en ze hebben me eerlijk gezegd nog nooit teleurgesteld. De producten worden steeds correct geleverd, en indien er een probleem is met de levering, of met de kwaliteit, dan wordt dit zo snel mogelijk verholpen. Toestellen terugsturen onder garantie is ook steeds een process dat vlot verloopt, en zonder financiële discussies. Het enige negatieve wat ik kan zeggen is dat men toch niet steeds de dag nadien levert. Tijdens de pandemie kon ik dit begrijpen, echter heeft men nu wel voldoende de tijd gehad om zich hier aan aan te passen. Maar dan weegt natuurlijk niet op tegen al het positieve hierboven.

sérieux, professionnels, livré à temps et à heure.

top, rien à redire

Waar voor zijn geld

Tevreden

Parfait

Article correspondant à la description, prix le moins cher du marché, livraison rapide et efficace. rien à dire

Efficacité redoutable

J'ai trouvé aisément ce que je cherchais - j'ai fait confiance aux commentaires et le produit commandé est arrivé en moins de 24 h.

Snelle service én duurzaam geleverd met de fiets, top !

Produkt besteld vorige dag en 's morgens stond er al een vriendelijke bezorger aan de deur.

Livraison expresse et article impeccable à prix mini

10 sur 10

Degelijke snelle tablet

Zeer mooie snelle degelijke tablet. Wel redelijk groot zodat het soms moeilijk is om met één hand te bedienen. Maar groot is ook positief, denk maar aan films bekijken. Goed product.

Verschrikkelijk

Ik voel me opgelicht. Mijn pakje is niet aangekomen ook al wordt gezegd van wel. Ik heb een poort en was thuis dus de bezorger is er mee vandoor en ik ben de dupe.

Snelle service, wel jammer van de grote verpakking voor een kleine bestelling.

SUPER SERVICE

snelle service

In het algemeen goed . De levering liep mis.

Hoewel ik aan mijn buurman gevraagd had thuis te blijven tot ik er zelf was, en aan de bel een berichtje gehangen had bij wie de leverancier moest bellen, werd er om 12.28 uur zogezegd geleverd, maar er was niemand thuis. Moeilijk te begrijpen.

Schitterend

Zeer goed produkt zeer zuiver van post en een correcte levering

Goede klantenservice en prijs/kwaliteitverhouding

Al mijn elektrische apparaten koop ik bij jullie, aangezien dit altijd correct verloopt, kwa levering, ook de prijs/ kwaliteitverhouding is on point, jullie hebben een goede klantenservice en je kan eventueel ook terecht in de verkooppunten.

Bonjour merci

Respecte leurs engagements vis à vis de la clientèle.

Service excellent.

Article commandé le samedi sur Coolblue (moins cher que sur Amazon), livré le lendemain... (Oui ! Un dimanche) Top !!!

Bon service malgré un produit défectueux

J'ai acheté en ligne un produit de seconde main qui n'était pas complet. CoolBlue l'a remplacé directement et m'a offert un bon d'achat.

Gemakkelijk, ben heel tevreden van coolbleu

Duidelijke website en veel korting!

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen