Betrouwbare webwinkel met super dienst na verkoop

Coolblue heeft altijd eerlijke prijzen. Ik ben nog nooit een product tegengekomen op hun website waarvan de prijs hoger is dan de normale prijs (bij andere webwinkels moet je daar wel voor oppassen) Goede website met goede zoekfunctie en degelijke filters!!!

Ik ben zéér tevreden.

Correcte prijs, correcte bediening, correcte levering.

Explications choix rapidité

Un seul bémol, il faudrait que pour certains produits, vous vendiez également les accessoires qui vont avec. Exemple: pour ceci Einhell GE-CT 18 Li KIT vous ne vendez pas les recharges de lames supplémentaires

Snelle levering Mooi verpakt Product is als omschreven Duidelijke uitleg

Service rapide, personnel aimable

Commande en ligne, communication impeccable, expérience magasin parfaite ! Top

Supersnelle levering en goede service

Tot nu toe zijn al mijn bestellingen bij Coolblue supersnel verstuurd en bij problemen hebben ze me snel en goed geholpen!

Fantastische service

Snel keuze kunnen maken aan de hand van de reviews. Snel bestellen en betalen. Dag erna telefoon van de koerier dat het pakje bij de buurvrouw ligt, omdat we niet thuis zijn. Moest elke bestelling verwerking en levering maar zo vlot gaan als bij Coolblue

Snelle, vlotte levering.

Vrijdagavond om 19u besteld, zaterdagmiddag om 15u thuis geleverd!

site bien conçu et beaucoup de choix

j'ai trouvé facilement ce que je cherchais, les explications en rapport avec le produit étaient complètes. la livraison très rapide.

Vlotte levering

Ik kreeg mijn pakketje heel snel geleverd. De prijs bij Coolblue was de laagste die ik kon vinden.

Livraison hyper rapide

J'ai commandé un dimanche dans le courant de l'après-midi et j'ai été livré le lundi matin! C'est hyper rapide... cool :-)

Tres efficace

Tres bon service

correcte afhandeling van mijn bestellng

Niet op Tijd geleverd

Besteld om 18h en zou geleverd zijn de dag nadien. Als ik de Dag van de levering niet bel, heb ik geen Nieuws! Is reeds gebeurt dat jullie de leveringen niet respecteert, als jullie de Andere dag niet kunnen leveren moet je dit dan maar vermelden!

Slecht!

Bezorgdiensten beneden alle peil(b post) pakje zou vrijdag geleverd worden,nog steeds niets van gehoord! Dit is reeds de tweede maal ,vorige keer is het pakje zelfs verloren geraakt!

Délai tenu

Après avoir sélectionné mon produit et validé la commande, j'ai reçu mon colis le lendemain (samedi) comme prévu. Seul PETIT bémol, le livreur qui sonne, dépose le colis devant la porte et part alors que je suis arrivé à la porte 2 minutes après qu'il ait sonné...

Parfait

OK

Professionele aanbeveling zonder woorden

Voor het bestellen van enkel spullen ivb met fotografie is CoolBlue uitstekend! Zonder dat je echt advies krijgt van professionals krijg je verschillende producten te zien met daarin telkens goed advies van CoolBlue zelf en ook de recensies van andere klanten. Zeer handig voor het maken van een keuze! Product werd vervolgens dag later mooi en netjes geleverd (Soms kunnen fragile pakketjes al eens over een poort gegooid te worden, was nu niet het geval!)

Super service!

Alles naar behoren!

Prix - stock et livraison rapide

Commande passée le vendredi soir à 21h30 et livrée le samedi matin à 9h30. Prix correct - disponibilité du stock Marchandise conforme à la commande et reçue dans un état impeccable

Nickel, de A à Z

Rien à redire.

Geweldig!

Voor al hetgeen wat ik zeg gekocht heb bij Coolblue, ben ik altijd snel en aangenaam geholpen en kon ik er altijd terecht met vragen.

Expérience super

Produit, achat, livraison irréprochable !

Vlotte service en kennis van zaken hebben de medewerkers.

alles liep van een leien dakje van bestelling tot levering

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen