Vlot en goed

Vlotte, goede service met oog voor de klant!

Service ultra-rapide (même le dimanche)

Excellent service et livraison ultra-rapide

Juiste product, juiste prijs, snel geleverd

Coolblue levert mij het uit een uitgebreide voorraad het juiste product tegen een concurrentiële prijs. Mocht er ooit toch iets mis zijn, dan corrigeert men snel en zonder problemen. En niet te vergeten: ze ondersteunen Trooper.

Livraison dans le délai, bien emballé, articles conformes à ma commande

Professionnalisme et écoute

Génial en tous points

Uitstekende communicatie

Perfecte communicatie omtrent levering van het pakje. Fijn dat het bij de buren geleverd werd ipv in een ophaalpunt.

Altijd correct, ook als er iets mis gaat. Perfecte service 24/7 !

Snelle levering voor alles wat op voorraad is. En de beste oplossing voor artikelen die dat niet zijn. En dat bovenop de zeer scherpe prijzen.

Teleurgesteld

Omdat ik vertrouwen had dat jullie op tijd gingen leveren kan ik nu 2dagen niet verder doen met mijn project. Had ik moeten weten dat jullie niet op tijd gingen leveren had ik gewoon er zelf om kunnen gaan in een andere winkel en zo nog 10€ besparen.

Altijd een uitstekende service en scherpe prijs

De prijs is altijd zeer correct met andere sites. Indien niet in voorraad kun je altijd een mailadres opgeven en krijg je bericht als het item weer voorradig is. Al altijd tevreden

Bij deze vind ik persoonlijk erg dat u personeel op de gehandicapte parkeerplaats ingebruikneming neemt daar deze alleen maar voor gehandicapte zijn en als wij vriendelijk vragen dat dit niet kan reageren zij er niet op en gaan gewoon door Waar dit was bij lidl te bree 3960 rond 11 uur Vriendelijke groeten DAMM JOZEF BIJ NIET REAGEREN ZAL DIT WORDEN DOORGEGEVEN WORDEN AAN TESTAANKOOP

correcte levering

soms staat toch niet alle info van een product op de site. Ik kocht bv een mixer en bij gebruik blijkt dat je de aan-uit knop steeds moet ingedrukt houden. Had dit bij de beschrijving gestaan, dan had ik de mixer toch niet gekocht.

Misleidende/foute productinformatie

https://www.coolblue.be/nl/product/902281/elro-blue-line-cbfs58r-koppelbare-rookmelder-5-pack-10-jaar.html De rookmelder in kwestie (die geadverteerd staat als "10 jaar") werkt gewoon op AA-batterijen met een levensspan van 2 jaar (en de batterijen die bij het pakket zitten slechts 1 jaar).

Klantenervaring om je vingers bij af te likken

In de middag iets via de website gereserveerd, in de avond na het werk gaan ophalen en de nodige uitleg gekregen bij het product door één van de werknemers. En later op de avond ontving ik zelfs nog een mail met tips over hoe ik het product kan gebruiken. Een ervaring die van begin tot einde gewoon klopt.

's Avonds laat besteld, 's ochtends tussen 10 en 11 werd het geleverd. Zalig gewoon.

Al vele jaren van alles wat ik al heb besteld super content

Voor ik iets bestel zoek ik altijd overal uit wat beste is, welk wordt aangeraden...ook op coolblue en meestal volg ik hun raad op, twijfel ik nog dan stel ik een vraag waarop hun duidelijke uitleg die ik daarop terug krijg mij altijd overtuigd. Nog nooit een miskoop gedaan.

Magasin sérieux et bonne logistique de livraison.

Satisfait comme à chaque fois.

Vlot

Super snel bezorgt en ga zeker nog eens bestellen op Coolblue!

satisfait

Très bien et très satisfait

Aangenaam verrast door de snelle levering

Dinsdag 18u besteld en woensdag voor 12u geleverd

Snelle service tegen een goeie prijs

Op een avond een nieuwe pc desktop besteld, volgende dag in de voormiddag al beschikbaar bij mijn afhaalpunt. Zeer tevreden van Coolblue, steeds goeie betaalbare service met een glimlach. :-)

Vlotte levering

De levering ging super vlot

Perfecte, vriendelijke levering!

Levering per fiets, vriendelijke fietser. Pakket was volledig in orde!

Alles verliep erg vlot, thx

Alles verliep erg vlot, thx

Klantvriendelijk

Heel klantvriendelijke en behulpzame verkoopster. Top service.

Altijd correct bediend

Hebben reeds meerdere aankopen bij Coolblue gedaan. Nog nooit negatieve ervaring gehad. Coolblue, doe zo voort.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen