Livraison rapide, très bon suivi

Un site clair et facile à utiliser, des prix concurrentiels, très satisfait de mes achats sur Coolblue.

Goede website, steeds correct geleverd en goed gecommuniceerd.

Goede website, steeds correct geleverd en goed gecommuniceerd.

Levering in één dag van een fantastisch product

Tandenborstels waren geleverd binnen de 24 uur, met de fiets. Product is prima in orde.

Goed verdergeholpen

Livraison au top en moins de 24h

Commande passée le vendredi à 17h et reçu le lendemain à 12h, top. Article conforme à la description et parfaitement emballé.

Rapide et efficace

Livré à temps et en bon état

perfecte service en uitstekend contact met de klantedienst

Reeds verschillende producten bij Coolblue gekocht, en heb nu een produkt (smartwatch gekocht die niet goed werkt) na klacht en contact met de Coolblue klantenservice die mij uitstekend heeft geholpen, en een buitengewone snelle oplossing heeft voorgesteld. ik had mijn product nodig binnen de 3 dagen en via de klantendienst die het produkt de volgende dag in een Coolblue winkel ter beschikking stelde , heb ik mijn smartwatch kunnen afhalen in de Coolblue winkel in Kuurne. Dat is een uitstekende service , waarvoor mijn dank

TOP onlinesite en zeer vriendelijke leverancier

Na mijn aankoop online direct een email ontvangen. Volgende dag pakket geleverd zoals beloofd en een kwartiertje voor aankomst nog een berichtje dat ze in aantocht zijn. Hoe gemakkelijk kan je het hebben ? Zeer vriendelijke (fiets)leverancier die ik voor zijn topprestatie toch wat drinkgeld gegeven heb. Ik ben zeer tevreden over coolblue en mijn aankoop.

Snelle en vlotte levering.

Prijs/kwaliteit voor het juiste product.

Je kan er van op aan

Als Coolblue zegt dat ze de dag erna leveren doen ze dat ook. Correcte prijs, mooi verpakt.

Bestelling en levering was snel en gemakkelijk

Ik kon alle producten vergelijken en een beste keuze voor mijzelf maken. Bestelling en betaling was gemakkelijk en levering was zeer snel. Had mijn nieuw gsm in 1 dag gekregen en deze werk perfect!

Commandée arrivée super vite et super produits moins cher que sur les sites de seconde main :D

Rien à redire les prix sont compétitifs et la livraison rapide

Très bonne expérience

Très grand choix, commande facile et livraison rapide rien n'a redire ce n'est pas la première fois que je commande et je suis très satisfaite

Snel gevonden op de website wat ik nodig had; super betaalbaar en supersnel geleverd!

steeds correct en perfect afgeleverd binnen de gemelde leveringstijd

heel tevreden van coolblue, in de shops zeer vriendelijke mensen, behulpzaam, pushen niet voor het duurste maar voor het meest passende, home deliveries altijd correct en in perfecte staat geleverd

Vriendelijke en snelle levering

Mijn levering was perfect op tijd, ze hebben mijn wasmachine en droogdkast snel geinstalleerd en waren ook nog eens heel vriendelijk.

Excellente

Bonjour Livraison dans les délais et avertissement par mail de l estimation d arrivée du livreur en vélo Super

Uitstekende service

Rapide et efficace

Tout ok. Bravo pour rapidité

eerste klas

probleemloze levering.

Zeer snel geleerd.

Mijn bestelling werd perfect op tijd geleverd.

Goede werking en goed verpakt!

Positieve punten: - Snelle levering - Goede prijs-kwaliteitsverhouding - Kabel heb ik getest en werkt prima! Negatieve punten: - Tot nu toe geen enkel negatieve opmerkingen!

Satisfait de l'achat

Belle achat, j'en suis bien content.

Bezorging was super snel.

Zeer goede ervaring. Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd. Zeer tevreden.

Livraison en un jour - pas toujours

Lorsque je commande chez Coolblue, c'est pour bénéficier de la livraison en jour. Je me rends compte que c'est une option "gadget" dans la plupart des cas, mais parfois, c'est pratique. Jusqu'à ma dernière commande, tout s'était bien déroulé, et j'étais donc en confiance. Malheureusement, lors de mon dernier achat, la promesse relative au délais de livraison n'a pas été tenue. Je peux comprendre que cela arrive, mais alors, il serait bon de prévenir le client au moment de la commande. Dans mon cas, j'avais prévu de profiter du weekend pour avancer sur un projet avec ladite commande. Cela n'a pas été possible. J'ai été prévenu par mail le jour ou je devais être livré (un vendredi) que : "Livraison après-demain au plus tard Votre paquet arrivera après-demain au plus tard. Patience ! Si vous n’avez toujours pas reçu votre paquet d’ici là, contactez-nous. " Après-demain, c'est dimanche, et je sais que la poste ne réalise pas de livraison le dimanche (je n'ai d'ailleurs rien reçu). Du coup, j'ai trouvé que la communication n'était pas super pro. En bref, plutôt déçu que la promesse de livraison le lendemain n'ait pas été tenue, si j'avais été prévenu au moment de la commande, j'aurais pu prendre mes dispositions.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen