Customer service hielp niet

Mijn klacht betreffende de BPost levering werd niet opgelost. Ik heb niet gekozen om door Bpost beleverd te worden maar was wel het slachtoffer van de foutieve levering. Daardoor moest ik vrijaf nemen om zelf mijn pakket te gaan ophalen terwijl net dat de reden was om online te kopen bij Coolblue.

Prachtig

Heel content

Rapidité, livraison le jour souhaité mais boîte du colis abîmée

Tout a été respecté dans le souhait du jour de livraison et de la rapidité, suivi de la commande. La boîte du colis était juste déchiré, comme si quelqu'un avait essayé de l'ouvrir pour regarder si il n'y avait pas quelque chose à l'intérieur...

Steeds perfecte aflevering

Bij elke bestelling steeds foutloze levering . Coolblue top !

Supersnelle levering en top product !

‘s Av9nds om 10 u besteld, ‘s anderendaags voor de middag geleverd. Product geprobeerd en goed bevonden !

Parfait et rapide !

Parfait et rapide !

Impeccable

Service impeccable

Zonder zin, cijfer 10.

Veel dank aan Sandra.

Kan niet beter

Alles vlot snel en vakkundig

Très bonne

Superbe livraison et avec le sourire et la gentillesse et le professionnalisme merci.

stipte levering

Vriendelijk en vooral stipt.

Très bonne

Très bien les délais sont respectées et ce que j’adore c’est que c’est très rapide ! Le colis est très bien emballé et correspond à la description sur le site

Bonne expérience

Bonne expérience service rapide dans 90% des cas juste nous ne recevrons pas notre commande en temps voulue pour une anniversaire mets pas grave on attendre 1 jours

Geweldig snelle en goede service.

De paketjes worden de volgende dag in goede staat geleverd, als er probelemen zijn is er een super goede service die u verder helpt!

rapide et efficace

Commandé le jeudi, reçu le vendredi comme convenu et dans un état impeccable

Rapidité et efficacité pour toute commande

C'est relativement facile de commander en toute simplicité avec toujours de très bon prix de vente. La rapidité de livraison toujours dans les temps comme promis. Un vrai plaisir de commander chez coolblue !

TV niet geleverd

Voorheen altijd super ervaring gehad met Coolblue en daarom dus mijn dure TV aangekocht via Coolblue hopend op dezelfde goede service maar helaas is dat deze keer anders gebleken. De TV ging geleverd worden tussen 14u30 en 15u30 wat nooit gebeurd is en deze staat nog steeds op onderweg... heb ook nooit iets vernomen in de vorm van een bericht of mail met de mededeling dat het vandaag niet geleverd ging worden. Spijtige zaak...

Tout était parfait

Du service téléphonique à la livraison et installation tous était parfait rien à dire.

Super snelle levering en heel vriendelijke koerier.

Heel tevreden.

Mijn nummer 1 elektronicawinkel

Een geweldige service, zowel aan de telefoon als in de winkel. De niet tevreden geld terug garantie binnen 30 dagen is een groot pluspunt, en onderschijd zich van veel andere winkels die dat niet aanbieden. Bij coolblue betaal je misschien een paar euro's meer, maar voor die super service betaal ik met plezier een paar euro's meer dan in andere winkels.

Steeds alles zoals het hoort geleverd met heel vriendelijke verkopers en super vriendelijke leveraars.

soepel bestellen, vlug geleverd.

ben zeer tevreden met de zin hierboven kan ik het niet beter uiten.

Snel en correct

Aangezien ik voor 23u59 bestelde werd het product zoals beloofd de volgende dag al geleverd. Het product zelf(rugzak van Osprey) was goed verpakt.

Goed, snel

Correcte service