Snelle levering, dus goed.

De levering was zeer snel het enige spijtige is dat er geen optie is voor installatie.

Snel en correct

's Avonds besteld en dag nadien 's middags in huis. Bij het online bestellen is de omschrijving van Coolblue met + en - steeds een handige tool om de juiste keuze te maken .

De koerrier deed zelf de moeite me te bellen op mijn gsm omdat er niemand kwam opendoen. Enkel en alleen omdat de studenten een zware avond hadden en moeite met opstaan :-)

Livraison rapide

Ponctualité, efficacité

De SE kwam aan zoals beloofd. Onberispelijke staat, geen krasje of veegje. Overzetten ging van zelf en snelheid alsook batterijduur zijn prima. Oplader, kabel, pinnetje voor SIM en garantiebewijs zaten ze ook bij (en werken prima). Heel eenvoudig: prima aankoop! Ik had mijn twijfels over refurbished telefoons, geheel onterecht zo blijkt.

Service impeccable

2 achats, pas de retard de livraison. Très bon service !

geweldig

vandaag iets bestellen morgen thuis

Makita coupe bordure

Excellent service, livraison un jour de retard rien mais prévenu à l'avance , donc très correct

Vlot geleverd met de fiets

Vlotte levering van mijn bestelling met de cargofiets, weer een busje minder in de stad.

Goede en snelle service

Elke keer als ik iets bestel is dit perfect in orde en leveren ze dit ook binnen de juiste termijn. Ook de tweedekans artikelen worden op een zeer goede manier afgeleverd en hier merk je NIETS. Top service!

behulpzaam

als er iets misloopt dan wordt je niet van her naar der doorgeschakeld, maar heb je direct iemand aan de lijn die er alles aan doet om je te helpen, super vriendelijke mensen aan de andere kant van de lijn!! topservice

Supervriendelijk onthaal in kuurne

Ieder personeelslid was super om klant te helpen

Impeccable

Commande passée et livrée le lendemain. Le tracking de la commande pourrait être un peu plus précis, ce serait la cerise sur le gâteau.

Snelle en correcte afhandeling de bestelling.

Het bestelproces is duidelijk en gemakkelijk tot en met de betaling toe. Goede info wordt gegeven over het product en de voortgang van de levering.

Excellente

Super contact, infos claires et résolution rapide de problèmes. Livraison très rapide !

Long et chaud

Longue attente pour retrait d'un achat dans un espace surchauffé (le réchauffement climatique est une réalité chez Coolblue) Heureusement, les collaborateurs sont sympathiques et disponibles.

Mijn hofleverancier

Reeds jaren zeer tevreden klant. Niks op aan te merken.

Doet wat moet

Ik ben super snel en goed geholpen.

Duidelijke website en snelle levering

en indien nodig ook vlotte klantenservice en goede afhandeling van retouren

rapide et efficace

rapide et efficace

Product niet ontvangen

Zaterdag besteld, zou zondag geleverd worden. We zijn donderdag en nog steeds niets ontvangen. Men raadt me, van bij Coolblue aan, om de bestelling te annuleren. Mooie service is dit!!

Ik ben niet tevreden want er worden mij zaken beloofd die niet worden nagekomen

Ik heb een tijdje geleden een laptop aangekocht bij jullie en er werd gezegd dat ik een link zou krijgen voor een jaar gratis Norton anti-virus. Ik heb de aankoop allang voltooid en heb tot de dag van vandaag nog steeds geen link ontvangen!

Super deal

Goede prijs kwaliteit verhouding Goede service Vlug geleverd ook

Ging vlot en beleefd.

De installateurs deden het vlot, en snel! Ze waren ook heel beleefd. Het deed me deugd hun positieve energie te voelen. wel een minpunt, ze hebben maar een as van de frigo gewaterpast, moest dus achteraf zelf nog aanpassen aan de pootjes…

Geweldig.

Ik ben erg tevreden over mijn aankoop, supersnel geleverd ook. De stofzuiger is geweldig, erg licht en wendbaar, draad lang genoeg en niet te duur. Heel tevreden met Rowenta. Dit is een stofzuiger voor mijn zoon’s kot, bij mij heb ik al4 jaar een duurdere, maar deze is gewoon geweldig.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen