Correcte levering

Stipt, product zoals beschreven en goed verpakt

Toujours satisfait avec coolblue

Commande en quelques cliques, j ai recu mon colis le lendemain. Je suis très content.

was op tijd geleverd dank u

alles oke

Achat d un barbecue au gaz

Livraison rapide en 48 h Livreurs très agréables

Livraison dans les temps, produit conformes et fonctionnels

Impeccable

Goede prijs en snelle levering

De prijzen zijn meestal goed en de levering gebeurt razendsnel.

Satisfait

Très satisfait

Veel keuze, duidelijke informatie

Jammer dat je niet de geselecteerde producten ziet verschijnen na het ingeven van selectiecriteria

Zeer snelle levering

Rapide efficace

Respect des livraisons

Het aanbod is prima om alzo de best keuze te maken.

Betrouwbaar

Coolblue blijft mijn oord van vertrouwen voor technologie, mede dankzij de duidelijke website met eeficiënte boomstructuur en handige filters. Leveringstijden worden “meestal” goed gerespecteerd.

Rapide et efficace

Bel assortiment, service impeccable

Uitstekende service

Snel en degelijk, stukken uit voorraad de dag erop reeds ter beschikking.

simplicité, rapidité, facilité, efficacité

simplicité, rapidité, facilité, efficacité

Coolblue heeft een streepje vóór!

Coolblue vond ik sowieso al een prettige en correcte webwinkel. Maar nu met die tip-video's die jullie versturen vóórdat de levering binnen is, vind ik dit concept écht super en heel goed bedacht van jullie. Er zal wel een hoop werk in zitten, maar dit vind ik écht klantvriendelijk én proactief! Super Cool!

communication, retard inéfficacité

1. Commande le 13/04, selon promesses aurait du arriver le lendemain. Sans aucune communication, sauf le jour même, est arrivé le 20. Pas grave, mais c'est une promesse en l'air. 2.Achat de télévision avec installation, mais le technicien n'a pas pu le brancher, et est reparti. C'était pourtant facile, nous l'avons fait. 3. tout est en néerlandais. Y compris le technicien, qui ne parle pas français. Factures en néerlandais, bons de commande en néerlandais. Compte rendu du technicien en néerlandais. On ne peut donc pas vérifier s'il a effectivement mentionné son échec.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Coolblue is gewoon "DE" webshop van het internet!

Steeds een snelle levering van producten, een mooi aanbod van producten en een correcte afhandeling in geval van garantie gevallen...

Beste leveringsbedrijf!

Uitstekende klantenservice en zeer snelle levering. Top!

Coolblue à un service parfait

Tout à été livré comme convenu à heure et à temps.

Service et livraison super rapides

Excellent service

Vlot en correct

Ik ben altijd correct behandeld geweest bij Coolblue. Op tijd en snelle leveringen

Service parfait

Service parfait: rapide, transparent, efficace

Bestelling binnen 24h ontvangen. Mooi volgens planning.

Colis intact livré à temps et heures

Colis intact livré à temps et heures