Snel, kwalitatief en perfecte klantenservice

Al jaren ben ik klant bij coolblue en elke levering was steeds op tijd. Dit geldt ook voor hun tweedekans aankopen. Tevens is hun klantendienst zeer vriendelijk en hulpvaardig.

Correcte levering

Zeer vriendelijk!

Snelle en correcte service

Makkelijk bestellen!

Ik heb een bestelling gedaan bij de site van Coolblue en dan heb ik gekozen om te betalen bij de kassa. Het personeel heeft me op een vriendelijke manier begeleid en wat advies gegeven over het product! Heel tevreden met mijn bezoek!

Qualité du produit allié à son prix= rapidité de livraison

Ravi du produit , du prix, et de la réactivité

Parfaite sauf pour la livraison confiée à Bpost

Le processus de commande était parfait et rapide et la marchandise correspondait à mes attentes. Mais, encore une fois, alors que je m'attendais à une livraison par CoolBlue, c'est Bpost qui a été chargé de celle-ci, et, encore une fois, Bpost a décidé de livrer directement à un point relais. Ceci a compliqué la récupération de ma commande, plus encore étant donné le poids de celle-ci. J'avais déjà signalé ce problème à CoolBlue lors d'une précédente commande mais je vois que rien n'a changé... dommage.

Vlot en vriendelijke service

Zeer vriendelijk bezorger.

Geen opmerkingen alles vlot verlopen

Très professionnel et super rapide.

Service très professionnel et très rapide. Merci et à bientôt.

Parfait

Tout était parfait

Super snelle levering

Ik heb een iPhone besteld , was de volgende dag in huis wat goed uitkwam want mijn vorige had het begeven. Enige min punt is dat het 25€ duurder was dan bij concurrenten maar helaas door beperkte stok overal en nood aan vervanging heb ik het toch besteld. Levering dag nadien maakt het dan wel weer goed. Super vlot en makkelijk.

Livraison rapide en étant prévenu de l heure de passage très en amont et 15 minutes avant....super

Simple rapide efficace

Parfaite

Hello, Je tiens à féliciter les deux livreur, pour leurs professionalisme, dynamisme et sympathie. Je souhaite qu'ils aient un vraiment bon salaire vu la vitesse de leurs livraison (3eme étage sans ascenseur). Cordialement, Edgard

Juiste prijs en correcte info

Niet te duur, best een degelijk aanbod en de levertijden en service zijn top! In tegenstelling tot sommige andere grote blauwe of oranje webwinkels. Uiteindelijk is het ook fijn om te weten dat ik ook nog een winkel kan binnenstappen als ik een probleem heb.

super

vlugge levering correkt en heel vriendelijk

Tout est parfait!!!!

De la commande à la livraison, tout est parfait !!

vandaag besteld, morgen is het nog niet bij je thuis

Ik bestelde maandag een laptop, die ik dinsdag mocht verwachten. Heel de dinsdag thuis gebleven ... maar geen laptop gezien. Woensdag zag ik op mijn e-mail een bericht van PostNL een bericht (in het Engels want in NL is dat zeker gebruikelijk) waaruit ik kon verstaan dat ik dinsdag niet thuis was en dat ze mijn laptop ergens hadden achter gelaten in Wommelgem en dat ik daar kon ophalen na 15u. Donderdag ben ik die plaats gaan zoeken en na lang zoeken ook gevonden in een manicurezaakje ergens achterin het industrieterrein. Ik deed daar mijn beklag bij de zaakvoerster over de leugen dat ik wel degelijk heel de dinsdag thuis was geweest en niemand van PostNL had gezien of gehoord, alsook geen briefje daarover gevonden had in mijn brievenbus. Maar dat scheen voor die vrouw een normale gewoonte. Waar is de tijd dat Coolblue zelf de pakjes thuis afleverde!

Klantvriendelijkheid

Goeie service, klantvriendelijk

Wat één service !!!!

Heel vriendelijk, snelle levering. Alles top uitgelegd van den mannen.

Uitstekende service

Pleine satisfaction et agréablement surpris.

Commandé samedi en fin de matinée, le colis a été livré dans le délai horaire prévu. Rapide, professionnel, satisfait

Nette koptelefoon die goed sluit rond de oren om omgevingsgeluid te minimaliseren

Plezant dat de microfoon kan afgenomen worden om enkel muziek te luisteren, en snel terug gekoppeld om te communiceren tijdens het gamen

Zeer goed!

Steeds correct en zéér hulpvaardige medewerkers, ook die introductiefilmpjes die bvbeeld op YouTube staan zijn ideaal! Als je met een vraag zit wordt je steeds zeer snel en correct geholpen. Ook in de winkel (Wilrijk) ben ik fantastisch geholpen. Ik blijf een tevreden klant!

Vous êtes une société au top.

J'ai toujours été pleinement satisfait de mes achats chez CoolBlue. Les prix intéressants sont parfaitement respectés , ainsi que le délai de livraison. Les contacts avec votre personnel ont toujours été très bons. Ce dernier est vraiment à la disposition des clients et important, il connaît sans aucun problème les articles demandés. C'est un plaisir de commander chez vous.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen