Topservice! Zoals gewoonlijk.

Zoals steeds snelle levering. Heldere communicatie en duidelijke info. Merci!

Super rapide

Livraison très rapide

En 24h ouvrable j'étais livré et ce à un prix défiant toute concurrence. Jamais été déçu par coolblue.

J'ai reçu mon colis le dimanche matin

Goede prijs en levering!

Goede prijs voor het product en snel + op tijd afgeleverd. Top!

Mooie keuze

Veel keuze en zeer snelle levering en opvolging via mail. Top

gsm hors service le samedi, nouveau gsm livré le...dimanche

Quel service !

Top livraison 24h chrono après la commande

Facile et rapide

Slechte service naverkoop

Bij mijn online bestelling van IPhone 13 kon ik een formulier invullen waarmee ik mijn huidige iphone kon inruilen voor een bedrag van 110€ + 60€ extra. Op de website stond vermeld dat de formulieren + het verzendlabel zouden doorgestuurd worden via mail. Dit was echter niet het geval. Na telefonisch contact werd me gezegd dat ik naar de dichtstbijzijnde coolblue winkel moest gaan. Helaas is die voor mij niet meteen in de buurt. Was dit wel zo zou ik sowieso wel naar de winkel gaan en niet online bestellen.

Kan niets op de stick van 128GB kopiëren

Ik krijg steeds de melding dat er niet genoeg ruimte is ? Voor 9GB!

Coque itskine

Bonjour, j'ai commandé ma coque hier à 21h07 et je l'ai reçue aujourd'hui à 15h07 , je n'y croyais pas du tout de la recevoir vraiment aujourd'hui , mon gsm est maintenant super bien protégé et service aux top . Merci beaucoup . Chloé

Service excellent

J’étais un peu perdu dans l’achat de mon nouveau téléphone mais j’ai eu une aide très précieuse d’un jeune homme chez Coolblue à Zaventem

rapidité

commandé vendredi livrer dimanche (extraordinaire)

E

Le plus vite service pour le moment le plus sonic speed livreur

Klantenservice 10/10

Bij de aankoop van een Jura koffiemachine bleek bij aankomst de maatbeker gebroken te zijn. Een medewerker van Coolblue Gent gaf snel een goede oplossing, waardoor we tijdig een vervangstuk ontvingen. Met de glimlach en humor geholpen, weer maar eens. Bedankt!

très bien je recommande

très bon service

Steeds tevreden

Van de vele producten die aangekocht zijn steeds tevreden en goede service

Niet geleverd op zondag

Bestelling geplaatst beloofde levering op zondag thuis, niet dus, wel geleverd op maandag in een bpost afleveringspunt . Moest ik helemaal daar te voet naar toe om een zware espresso koffiemachine op te halen!

Bestelling 62278775

verleden week donderdag schijfje besteld, aangezien ik met een crash zat op mijn synology. volgens coolblue opgestuurd donderdagavond, we zijn nu dinsdag 05/04, nog steeds geen update in de track & trace status van Bpost. Waar zit mijn schijf ? mvg Guy Pynaet

Perfect op gevraagd tijdstip geleverd

Hoewel coolblue belooft om de dag na bestelling al te kunnen leveren, had ik gevraagd dit pas een dag later te doen. Was perfect zoals gevraagd

Rapide, sérieux

J'ai commandé en ligne un babyphone, ma commande a été faite en fin de journée et le lendemain matin, mon article était disponible en magasin. Parfait et un prix correct !

Altijd een fijne en goede ervaring…

Steeds goed en vriendelijk bijgestaan met mijn vragen.

Steeds goed en vriendelijk bijgestaan met mijn vragen. Zowel telefonisch als per e-mail.

Choix + rapidité

idem

Veel keuze en snelle levering!

Alles is zeer snel te vinden online en je hebt veel verschillende keuzes. Ik had mijn pakje besteld en de volgende dag kwam het al aan. Super handig als je iets snel nodig hebt!! Ik vind het heel handig dat zelfs in het weekend je pakje kan worden bezorgt.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen