Excellent, rapide, honnête et efficace

Achat de lave linge

Excellent

La note parle

Vlotte dienstverlening

Gemakkelijk en vlot

Duidelijke shop, goeie dienst na verkoop

Mijn eerste keus webshop

très bien

oui satisfait de la rapidité de livraison et produit a recommander

goede snelle service

Heel snelle service voor leveren van pakje, ook grootte verpakking komt overeen met wat ik besteld heb (geen tegrote doos voor iets kleins, wat soms het geval is bij andere winkels)

Coolblue, eerlijk, aangenaam en met een glimlach

Altijd een zeer aangename beleving shoppen bij coolblue. Ruim assortiment. Niet alles beschikbaar. Maar een zeer goed aanbod. Aangename shopbeleving met voldoende leuke info filmpjes en bijna alle details van het product om een duidelijk overzichtelijke plek.

Service de qualité

Commandé à 21h30 livre à 15 h 30 le lendemain comme prévu

Topproduct!

Deze versterker doet gewoonweg wat hij moet doen. Heel eenvoudig en snel te installeren met direct resultaat.

Prima apparaat dat zeer glad scheert !!

Goede prijs-kwaliteitsverhouding !

Super snel!

‘s Avonds besteld, ‘s anderendaags in huis! Aankoop perfect zoals beschreven.

Niet goed

Dit is de tweede keer dat ik een bestelling doe bij coolblue. En ook de tweede keer dat hier iets misloopt. Ik had een wasmachine aangekocht en het is dan ook de eerste keer dat ik groot electro aankoop. De eerste levering ging niet door omdat ze geen parking vonden. De tweede levering ging niet door omdat jullie S nachts laten weten dat je die ochtend om 7u30!! Aan de deur zou staan ( natuurlijk sliep ik tijdens het verkrijgen van de e-mail en de levering dus heb ik de levering OPNIEUW gemist? Dan komen jullie eindelijk leveren en blijkt dat het te moeilijk is voor de werknemers om de wasmachine zonder schade aan de trappen naar boven te brengen. ( dus raden ze aan dat ik de wasmachine zelf volledig inpak zo dat ze de dag erna de levering verder kunnen afwerken) ook had deze gezegd dat ze de zelfde dag nog konden aansluiten maar volgens de helpdesk was dit niet mogelijk dus staat de wasmachine beneden in een appartement gebouw??????! Ik koos voor jullie diensten voor een snelle levering en heb niets meer gezien dan stress en slapeloosheid omdat ik schrik heb om me weer te over slapen en de levering zou missen. Al bij al is dit de laatste keer dat ik bestel bij coolblue.

Prima aanbod

Nooit gedacht dat CoolBlue ook uurwerkbandjes voor Garmin verkocht. Dus opnieuw een erg positieve aankoopervaring met snelle levering. Bedankt

Gewoon goed

Wat ik online bestel... Komt zoals het moet. Super

zeer vlugge levering

ben uiterst tevreden

Livraison parfaite !

Alles top

Duidelijke website, scherpe prijs, zaterdag namiddag besteld, zondag geleverd,

Uitstekende service!

Bestellen via internet is vandaag besteld en morgen geleverd, ook op zondag. Omruilen van een product dat nog in garantie is, is uitstekend. Ik heb al 2 maal een nieuw product gekregen i.p.v een gerepareerd product. Ik beveel Coolblue ten zeerste aan.

s'avonds besteld de volgende dag in de voormiddag geleverd. Top Service

Zeer tevreden over de geleverde goederen, en alles zeer rap geleverd

Rien à redire

Livraison rapide conforme en tout point

Goed en correct

Heel goed en vriendelijk personeel

Commendé le samedi 22h et livré le dimanche après midi quel luxe.

Bon accueil, accompagnement et service complet

Nous avons sélectionner un gsm afin de l acheter via votre enseigne. Même en ajoutant des accessoires nous avons payé moins chers que k enseigne oignons avons l'habitude d aller.

Ik deed mijn bestelling om 22:50 en volgende dag was het al in huis!

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen