RAS -

Efficace et tout était conforme aux attentes

Rapidité

Ok

Bestellingen, leveringen, alles gaat vlotjes !! Waarvoor dank :-)

insatisfaction du placement de ma lessiveuse

Jusqu'au moment de la livraison j'étais très satisfait de votre service Malheureusement à la livraison ce n'était pas pareil le livreur a estimé ne pas savoir la raccorder Pourquoi mon fils a-t-il pu la raccorder en moins de 10minutes et pas le livreur?

• Nous recommanderiez-vous? Non

Steeds stipt en correct

correct

goede website, correcte prijzen en snelle levering

Snelle levering, top service

Coolblue is misschien niet de goedkoopste, maar de instant levering, het ruime aanbod, en de zorgeloze service na verkoop zijn het absoluut waard

Laat op de avond nog besteld en smorgens geleverd.

Mijn beste webwinkel

Een meer uitgebreide keuze zou leuker zijn, en de prijzen zijn niet de goedkoopste, maar op correcte leveringen, snelheid bij de afwerking, service en terugname is Coolblue niet te kloppen.

C'est le 1er achat

Idem

Niet gekregen

Niet gekregen

toujours pas livré 2 jours après le délai indiqué

Coolblue m'a proposé une livraison soit le vendredi soit le samedi soit le dimanche. J'ai choisi le vendredi. Nous sommes dimanche fin de journée et je n'ai toujours pas été livré et Coolblue ne m'a pas informé de ce délai

• Nous recommanderiez-vous? Non

Vlotte en snelle service

Snelle en vlotte service’ goede prijs kwaliteit verhouding

Très bon

Bon service

Perfecte levering van het product, verzorgd.

Overzichtelijke site en snelle levering

Uitsrekend service !

Super snelle levering zoals beloofd op mail en glimlachend positieff personeel

Vrijdag besteld en zaterdag lag pakje al in afhaalpunt

Service rapide et professionnel

Commande traitée rapidement

Beloften en fout adres

Beste, Ik bestelde op donderdag een kabel die ik nodig had de volgende dag en dit weekend. Daarom betaalde ik 10 euro meer voor dit bij jullie te verkrijgen dan op een andere website die maandag pas zou leveren. Ik gaf mijn juist adres op, dit werd echter aangepast door jullie waardoor het pakket niet geleverd werd op vrijdag. Ik nam contact op met jullie diensten en de vrouw aan de telefoon garandeerde mij dat het zaterdag ging aankomen. Wanneer ik haar vertelde dat Bpost normaal zaterdag niet leverde gaf ze mij ongelijk en zei ze dat het normaal ging goedkomen. Ik ben zaterdag dan ook heel de dag thuis gebleven zodat ik het pakket niet ging missen, ik durfde zelfs niet te douchen. Ik ben zeer teleurgesteld in deze diensten en hoop dat jullie dit zo snel mogelijk kunnen goedmaken.

Kijken, bestellen en gebruiken op enkele dagen tijd.

Een gebruiksvriendelijke website die in het verlengde ligt van het warme en bekwame personeel in de winkel. Advies afgestemd op maat. Luisteren, anticiperen en dat allemaal met een glimlach. Hetzelfde gevoel krijg ik bij mijn online bestelling. De levering volgt vliegensvlug. Heerlijk efficiënte en duidelijke communicatie. Coolblue staat bij mij op nummer 1 voor alles in en rondom mijn woning.

Super snelle service en goede prijzen!

Eenvoudig perfect, snel en milieubewust

Uiterst vriendelijke en persoonlijke aflevering. De dag na bestelling en met de fiets dus goed voor het milieu.

Geen minpunten.

Wat kan het leven eenvoudig zijn met Coolblue !!!

Transaction rapide, un accueil parfait

Le conseiller était jovial, accueillant et professionnel. Ma demande a été traitée rapidement. La facture par email instantanée… un magasin propre, serein et un accueil parfait par chaque employé croisé au magasin de l’Avenue Louise de Bruxelles. Je recommande vivement!

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen