Toujours satisfait

Aucun commentaire supplémentaire

GREAT SERVICE

Dit is nu al de zoveelste maal dat we iets bij jullie hebben besteld. Zeeeeer zeeeeer grooote klasse!!! Alles, maar dan ook ALLES superrrr perfect geregeld!! TOP AANRADER om iets te bestellen!!!!!

Ik ben tevreden

Was verbaast dat mijn levering drek na 1 dag aan huis was en top kwaliteit. Ben echt tevreden!

Fantastisch service

Hele snelle levering, op voorhand gebeld wanneer ze kwamen leveren. Mijn product is zonder probleem tot op het eerste verdiep geleverd en dan nog tot in mijn living. Alles binnen minder dan 24 u. Ook de bezorger was heel erg vriendelijk en heeft al mijn vragen beantwoord

Super service!

Fohn gekocht, maar een verkeerd land ingevuld. Met 1 belletje werd alles geregeld en kreeg ik alsnog mijn bestelling. Zo fijn dat het geen probleem was

Duidelijke app, snelle levering en goede prijzen

Precies wat ik verwacht

Snel besteld, duidelijke product informatie en een leuke communicatie twist

Rapide efficace

Rapidité et efficacité

Zoals gehoopt

Zoals beschreven

Site au top et personnel également

Toujours à l'écoute quelque soit le problème rencontré.

Prima service!

Zeer snelle levering en keurig verpakt. Artikel enkel bij Coolblue nog te vinden, dus erg tevreden!

Comme d'habitude - 100% top

Facile pour l'achat, super rapide à la livraison mais, en plus, prix très compétitif. Que demander de plus?

Rapide, efficace et conforme aux attentes

Commande reçue le lendemain, article fidèle à la description. Prix compétitifs.

Niets aan toe te voegen!

Goede kwaliteit van producten en service

Coolblue heeft een ruim aanbod aan producten van met goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook bieden ze een goede service aan.

Positief

Bestelling in de late namiddag geplaatst en de volgende dag direct geleverd! Altijd zeer snelle levering en correcte prijzen! Zeker een aanrader!

Razendsnelle kwaliteitsvolle levering

Besteld voor 22u, volgende dag geleverd Perfect verpakt Met fiets geleverd (= ecologisch)

Livraison ultra rapide

Livraison ultra rapide et disponibilité de l’article bien qu’introuvable dans nombreux magasins

Super service

Perfecte service, mooi op tijd geleverd zoals gepland

Toujours rapide et efficace

Prix dans la moyenne mais l'avantage est incontestablement la vitesse de livraison :).

zeer snelle en goede service en een zeer vriendelijke afleveraar.

Denk de eerste maal iets besteld bij jullie ben zeker tevreden.

Très rapide

Commandé le vendredi, j’ai pu choisir la date de retrait du colis. Celui-ci est arrivé très rapidement et bien protégé. Le prix était le plus intéressant après avoir comparé sur différents sites.

niet op tijd geleverd

Ze beloven om op zondag te leveren als je zaterdag nog besteld. Op zondag krijg je dan bericht dat het leveringsmoment op maandag is. Zonder enige uitleg of excuses. Als je dus dringend iets nodig hebt, zoek dan een winkel die open is op zondag.

Altijd goed gediend bij coolblue ,nooit problemen

Livraison, des le lendemain,

Dès que livraison directe tout se passe très bien

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen