Livraison très rapide

Bon produits

Eén van mijn favoriete online shops voor electronica

Steeds een vlotte afhandeling, vlotte levering en schappelijke prijzen

vlotte levering en klantendienst

Vlotte klantendienst heeft zonder problemen onze leveringsdatum verlengd. Levering zelf was ook top!

Commande toujours pas arrivé

Produit Makita commandé le 15 mars, livraison prévu le 17 mars , pas reçu, je téléphone, la personne annule ma commande et refait une nouvelle commande en me certifiant qu’elle me sera livré samedi 19 mars, toujours pas reçu, nous sommes le lundi 21 mars toujours pas reçu, je reçois un mail de bpost qui me dit que ma commande sera livré mardi 22 mars. 7 jours pour recevoir ma commande c’est inacceptable, très déçu de Coolblue.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Top service!

Zeer duidelijke site. Zeer tevreden over de service. Als ik nog een huishoudtoestel nodig heb, 1 adres coolblue. Echt top doe zo verder.

Perfecte service

Altijd op tijd met een levering aan huis.

Gemakkelijk bestelproces en snelle levering.

Achat Frigo Samsung

Le site web est bien fait, on peut facilement comparer. Une fois l'achat décidé, les options de livraison sont pratiques car on peut choisir le jour et éventuellement le créneau et même si on opte pour la livraison journée complète, on n'est pas coincé à la maison, on est prévenu à temps du passage. Les livreurs étaient sympathiques et pro. Rien à redire.

Een perfekte ervaring

Had zeep nodig voor mijn wasmachine, de persoon,in de winkel waar ik mijn machine gekocht heb, was niet bepaald efficient; heb gekeken op de site van Coolblue, mijn produkt gevonden en goedkoper, onmiddellijk gereserveerd en gaan halen 2 uur later, vriendelijke en vlotte ontvangst bij Coolblue Zaventem !

Service efficace et rapide

A chaque commande le produit correspondait à mes besoins

Service impeccable

Premier achat, simple et efficace…

Service rapide et parfait

Machine commandée la veille et livrée le lendemain début am. Livreurs agréables et serviables

servicedesk lost problemen onmiddellijk op

Ik had een wasmachine besteld en de oude diende opgehaald te worden. De transporteur was na het installeren van de nieuwe machine vergeten de oude wasmachine mee te nemen. Ik heb dit gemeld aan de klantendienst en de dag erna kwamen ze de oude wasmachine ophalen. Top service!

groot aanbod aan kwalitatieve producten en snelle service!

Zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke website en vlotte verwerking van de bestellingen. Snelle service en levering!

Coolblue is kwalitatief, bpost leverancier niet

Coolblue is een voorbeeld op vlak van service zowel in voor- als naverkoop en wordt door weinigen geëvenaard. Helaas blijven ze zoals de meeste bedrijven die in België actief zijn afhankelijk van het gebruik van bpost diensten die geen efficiënte manier van werken kunnen garanderen, leveringstermijnen bijna nooit nakomen en bovendien niets doen aan werknemers die op constante, pertinente en schaamteloze manier pakketjes stelen. Bijna elke keer als bpost gekozen wordt als leverancier verdwijnt mijn pakje en de verantwoordelijken blijven ongestraft. Uiteraard geeft Coolblue altijd geld terug, maar het kan beter kijken om zelf een distributienetwerk op poten te zetten naar hun eigen kwalitatieve normen en bpost definitief richting een meer dan terecht bankroet te begeleiden.

Je ne suis pas très content .

Pourquoi? Vandenbore vend le robot kitchenaid que je viens d’acheter pour 371,00& et je l’ai payé 409.00€ chez coolblues 40€ de différence c’est beaucoup...si j’avais Su.....

• Nous recommanderiez-vous? Non

Je suis satisfait

Toppp❤️

top

Efficace, rapide , sérieux ...........!!!!!!!!!

Supersnelle service

Gsm-hoesje ‘s avonds besteld en volgende dag in huis. Alles vlot en duidelijk, volgende keer bestel ik opnieuw op Coolblue!

Alles steeds snel en correct in huis

Steeds wanneer ik bestel, zijn de producten de volgende dag zonder fout in huis…

Rapide

Commande le jour reçus le lendemain , quoi dire de plus . PERFECT

Op voorraad, goede prijs en snel geleverd.

Top ! Toujours reçu à temps et dans un état nickel !

Article toujours reçu le lendemain et jusqu’à présent, je n’ai jamais eu de soucis.

Een super snelle service

Site clair et envoi rapide

Rien à redire, merci

Borsbeeksebrug 28