Nadat ik mijn bestelling plaatste kreeg ik een aangename bevestigingsmail. Wanneer het pakketje werd verzonden werd ik daarvan ook op de hoogte gebracht. De volgende ochtend stond ik op en had ineens ook een richtuur gekregen wanneer ze dit gingen leveren. En een kwartier op voorhand een melding dat ze er bijna waren. En zoals beloofd effectief na ongeveer een kwartiertje stond de medewerker van Coolblue daar met mijn pakketje. Dit namelijk met de bakfiets. Dit gaf voor mij ook een goed gevoel dat er ook aan het milieu wordt gedacht. Na het ontvangen mocht ik het pakketje openen. Dit was alleen al een verademing. Precies een cadeautje dat ik open deed. Kortweg: een hele fijne ervaring is bestellen bij Coolblue. Voor herhaling vatbaar.

Livraison rapide et service top!

Achat facile et rapide

Super tevreden

Niets op aan te merken, super tevreden over heel de lijn.

Super heureuse du timing

Bonjour, J'ai effectué une commande et on m'annonçait que la recevrais le lendemain. Je n'étais malheureusement pas à domicile et j'ai demandé 3 jours plus tard. La livraison a été livrée dans la tranche horaire demandée. Bravo!

Très sérieux

Très sérieux et serviable

Simple et efficace

Commande effectuée en fin de journée et livrée le lendemain à la force des mollets !

Correct

Meestal de voordeligste en,ook in België,de volgende dag geleverd!!

perfect verlopen

Perfect verlopen

Super rapide

Rapidité 100%

Alles in orde

Service de qualité bet rapide

Commande facile en ligne, délai de préparation rapide, service de retrait très agréable

Klantenservice zoals het hoort

Zoals gewoonlijk, was mijn aankoop perfect zoals het moest, kreeg ik alle info bij een oproep aan de klantendienst. Ook is het systeem van "Tweedekansje" leuk om een extra korting te hebben.

Livreur compétent, efficace et sympathique

Je suis très satisfaite du service de livraison.

rapidité de livraison

Commandé fin de journée, livré le lendemain matin conforme à la commande.

Première commande et déçue de l’envoi.

Bonjour, J’ai effectué ma première commande (un smartphone) et lorsqu’elle est arrivée, il s’avère que mon nom ne figurait pas sur le colis (juste l’adresse de la société pour laquelle il y a 3 bâtiments) et en plus de cela, aucune signature n’était nécessaire pour mon colis! Heureusement que je connaissais la factrice ce jour-là qui a pris la peine de faire le tour de chaque société du bâtiment pour voir à qui était ce colis. Heureusement également que personne de malhonnête n’a dit que c’était pour lui.. Mon colis est donc arrivé OUVERT. Car la factrice a du l’ouvrir pour voir si un nom ne se trouvait pas à l’intérieur, et ce n’était pas le cas. Ce n’est pas très sécurisant. Je n’oserai plus commander des articles sur ce site.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Eenvoudig te bestellen, overzichtelijke website, snelle levering binnen het opgegeven tijdsslot

Zoals steeds een vlotte en correcte levering van het bestelde product.

Coolblue is wel oké.

Coolblue is een winkel die verkoopt wat iemand anders aanbiedt. Je moet op voorhand betalen, maar je kan er wel van uit gaan dat ze zullen leveren, geloof ik. Coolblue is dus wel oké, denk ik, maar of ik er "blij" van word? Daar zijn ze te annoniem en wat te duur voor.

Uitstekende service waar je iets meer voor betaald

Iets kopen bij Coolblue is vaak tegen een iets hogere prijs, maar je weet wel dat je een uitstekende service krijgt, zowel bij de snelle levering als in naverkoop.

Klantvriendelijk en snel geleverd

De website is zeer klantvriendelijk. Je kan hier ook gemakkelijk verschillende producten vergelijken. Bij de meeste producten die je besteld worden ze de volgende dag al geleverd en als dat niet het geval is laten ze je het tijdig weten.

Zoals moderne webshops horen te zijn

Als volledig pakket is Coolblue zeer goed. Het feit dat er zo snel mogelijk levert maakt het zeer aantrekkelijk voor ongeduldigere mensen. De webshop zelf heeft een moderne look & feel wat zeer schoon staat voor de ogen. Het gebruik ervan is meestal ook even makkelijk. Al dit maakt de website veel aangenamer om te gebruiken dan de competitie. De enige probleem dat ik ervaren heb is dat de filters en technische specificaties niet genoeg zijn om te kunnen kiezen tussen vb. twee computeronderdelen of koptelefoons. Ondanks dat is het nog steeds veel beter dan andere vergelijkebare webshops.

TopService

Al meermaals bestellingen geplaatst en steeds correct uitgevoerd. Concurrentiepositie is eveneens een pluspunt!

Coolblue doet wat hij beloofd, levert snel, goeie service….

geen deelreparaties? komaan...

Ben vandaag met mijn Dell XPS15 laptop, een grapje van bijna 2000Euro vier jaar geleden, naar de winkel in Kuurne geweest om de batterij te laten vervangen die, volgen de laptop, einde levensduur was. "Sorry we doen geen deelreparaties" was het antwoord, ga naar een laptop-hersteller...serieus?

Zeer goede externe harddisk lag de volgende dag al netjes klaar aan goede prijs , steeds tevreden met Coolblue

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen