zeer snelle service

Het product werd zeer snel geleverd. Zat goed verpakt en voldeed aan de beschrijving die op de site te vinden was.

Top service binnen de 24uur

Zelfs op zondag geleverd

Snel en betrouwbaar

Het pakket dat ik kocht werd snel bezorgd en de informatie over het pakket werd goed doorgegeven.

Gewoon goed

Ik vroeg een stofzuiger en je krijgt je stofzuiger

Très bien

Recevoir les colis en 24h c'est super

rapide et efficace

commande d un aspirateur

Top,

Héél snel, zelfs geleverd op zondag!!!

Très satisfaite

Livraison extra rapide, plus de câble de chargement un samedi soir & reçu le dimanche matin, parfait

Zeer snelle service, goede klantendienst

Coolblue is altijd goed geweest bij leveringen, maar ook bij de opvolging als een product niet voldoet (bv. ik had een slechte ervaring met een smartphone schermbeschermer, en meteen heb ik een ander product kunnen bestellen in de plaats ervan). Zéér tevreden!

Coolblue uitstekend

Zowel de aankoop als de service is uitstekend.

Rapide

Étonnée par la rapidité de la livraison

Uitstekende service

Uitstekende service Ik ontving ook na de levering nog een mail met de montagehandleiding. Dit is top!

Super ervaring

Vriendelijk, en een goede uitleg en ze nemen de tijd om de klanten te helpen.

Correct en snel

Livraison deux fois

Nous recevons un mail comme quoi notre commande ne peut être livrée. Nous recommandons le même article et nous le recevons le lendemain. Surprise quelques jours plus tard nous recevons à nouveau l'article. Nous avons été débité deux fois.....

Nooit verrassingen.

Website is compleet en klantvriendelijk. Zeer overzichtelijk. Prijzen OK, levering steeds correct. Aanrader.

Très bon produit.

L'avantage est qu'on a le produit le lendemain, c'est génial. Comme je suis une personne à mobilité réduite, cela m'aide beaucoup.

service clientèle sympa

le site coolblue a un service clientèle aimable avec une patience a l'écoute pour moi c'est nickel a recommander

Snelle service. Om 23u besteld, reeds in huis om 9u de volgende dag.

levering helemaal volgens afspraak

Zeer tevreden met Coolblue, het apparaat is goed maar is niet zo handig vind ik maar daar kan Coolblue niets aan doen natuurlijk.

Alles super zoals beloofd

Aanrader

Vlot en efficiënt

Zeer vlotte en vriendelijke service

Snel en goedkoop

Snel en betaalbaar

Ruime keuze en snelle levering

Zeer eenvoudige bestelprocedure en snelle levering. Blij met mijn aankoop en fijn dat jullie mijn oude toestel meenamen.

Super vriendelijk en duidelijk geholpen

Super geholpen, echter wat langer moeten wachten, maar service maakt alles goed

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen