Service

Het was een zeer fijne samenwerking

Alles was gedaan zoals het beloofd.

Bon prix, service rapide, efficace !

Commande passée un dimanche en soirée et livrée le lundi midi. Tout simplement parfait, merci.

Mijn allereerste bestelling gedaan bij Coolblue, cd-radio speler Philips, volgende dag geleverd aan huis via Bpost en ja heel tevreden mee, genieten, sound van cd speler top !

Rien a dire

tout est parfait

snelle levering , goede prijs

goed materiaal

très bien

commandé le mardi soir et livré le lendemain. je recommande

fantastisch!

Qua ervaring is het een verademing om met een jong, fris en dynamisch bedrijf als Coolblue te kunnen werken. Het contact met de klantendienst is zeer spontaan, informeel zonder klantvriendelijkheid uit het oog te verliezen. Zeker hoe ze, als er een probleem is, dit oplossen op een manier die getuigd van een doorgedreven klantenservice.

Maandelijks met plezier shoppen

Lage prijzen heel het jaar door koop er maandelijks wel iets voor de beste prijs

Volgende dag geleverd zoals beloofd

Coolblue levert op korte tijd kwalitatieve producten.

Ik heb al verschillende producten besteld bij Coolblue. Deze werden telkens op korte termijn geleverd. De kwaliteit van de producten is altijd goed en de site is erg gebruiksvriendelijk.

Top ervaring

Artikel snel gekregen.

Grand choix d'article / Rapidité de livraison

Grand choix d'article / Rapidité de livraison

Parfait!

Commande arrivée très vide et bien emballée. Le produit semble conforme à la commande. Je n'ai pas encore eu le temps de le tester.

Prima levering, prima klantenservice

Prima levering, prima klantenservice

prima prijs/kwaliteit

Prima geholpen!

Na in m’n buurt van het kastje naar de muur gestuurd te zijn in de zaak waar ik destijds m’n iPhone kocht, werd ik bij Coolblue in St Amandsberg vlot, vriendelijk en met geduld geholpen! Ik had problemen met het updaten van Whatsapp, Messenger en Spotify op m’n iPhone doordat er op de iTunes Store nog een oud Apple ID stond. Dankjewel aan dhr Mees om dit voor me op te lossen mét behoud van m’n Whatsapp chats! Ik weet waar ik m’n volgende IPhone zal aankopen!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Perfecte service

Ontzettend snelle levering (binnen 24u), goed verpakt!

Rapidité,Efficacité

Produit reçu dans les temps et conforme à la description

commander le dimanche livrer le lundi

Panne d'alimentation IPhone ( problème de câble chargeur ) commande passée un dimanche après midi pour une autre adresse et super livraison rapide reçu le colis le lundi 10.00 heure.

Parfait

Livraison dans une journée. Correspond bien au descriptif. Paiement sécurisé.

vlotte bestelling, vlotte levering

bestellen gaat vlot, levering verloopt zeer correct...

Kwaliteit en service

Snelle service en vriendelijke levering

Snelle, vlotte en goede service

Levering kon op zondag maar je kon ook andere dagen kiezen. Zeer gebruiksvriendelijk

Duidelijke site, snel bevestigd en nog sneller geleverd.

Ik vind het persoonlijk altijd moeilijk om een keuze te maken tussen verschillende merken en prijzen. Met de vergelijkingstool wordt dit allemaal veel gemakkelijker. Ook is elk product duidelijk omschreven. Het bestellen gaat ook heel vlot en de bevestiging volgt snel. Ook de levering verloopt heel vlot. Super tevreden van de service!

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen