Cadeau anniversaire

J'ai voulais offrir un appel watch à ma fille pour son anniversaire mais je voulais le voir avant mais par où j'habite pas possible de le trouver et livraison sans date ou après l'anniversaire donc j'ai décidé passer encore une fois, commande chez coolblue et tout est arrivé comme prévu. J'ai reçu la montre le lendemain (j'ai commandé vers 16h et je l'ai reçu le lendemain à 10h à la maison). Excellent ! Je suis très satisfaite et ma fille heureuse car en plus, ils prennent bien soin au moment des emballages !!! Merci!

Très rapide

Service impeccable ! De internet à la livraison .

De mon premier achat à maintenant toujours aussi content Merci à toute votre équipe

Délai de livraison juste incroyable.

Délai de livraison juste incroyable, commandé à 16h et livré le lendemain à 9h!

Betrouwbaar, snel

Alleen maar goede ervaringen, zowel bij aankoop, retouren, reparaties en administratieve uitdagingen

Goede service in t algemeen

Duidelijk, prijs kwaliteit. Snelle levering.

Handig en betrouwbaar

Correcte en snelle levering.

Alles ging snel en vlot

Levering was snel, pakket goed ingepakt en beschermd, goede communicatie qua afhaling etc. Zeer tevreden :)

2de kans was niet wat ze gezegd hadden.

Honeywell thermostaat 2de kans gekocht. Enkel verpakking zou geopend zijn geweest. Alles nog aanwezig en geen beschadinging. Eenmaal thuis bleek dus dat de thermostaat zelf nog goed was maar de module voor aan de CV zat vol krassen en er waren contacten zwart van een vonk tussen de stroom en de printplaat. Gelukkig werkte alles nog. Volgende keer denk ik toch 2 keer na bij een 2de kans als ze er geen foto's van de orginele bijsteken.

Ultrasnelle levering

Bij beroepsmatig gebruik van Coolblue-artikelen is een snelle, daarom niet de goedkoopste, levering een plus.

Duidelijke communicatie, wat koopje, wat kost het. Levering met de fiets. En steeds een oplossing bij calamiteiten. Aanrader

Parfait

Très simple d'utilisation, rapide, efficace. Rien à redire.

Complètement satisfait.

Commandé fin d'après midi livré gratuitement le lendemain matin. lendemain

Tevreden met mijn aankoop

Tevreden met mijn usb stick 256gb 3.1 Nog niet gebruikt maar ben tevreden

Goede service bij levering

Altijd goede service

Nooit problemen gehad, snel geleverd en helpservice van topkwaliteit.

Süper

Snelle bezorging

Gewoon Top !!!

Coolblue is zoals altijd gewoon top, Al meer dan 10 jaar klant nog nooit geen probleem gehad, Alles altijd optijd gehad, Super service, Keep up the good work !!!

Snel

Ideale technische, soms mentale, begeleiding.

Bij mijn aankopen biedt coolblue altijd een uitgebreide en inzichtelijke keuze. Het afhandelen van een defect aan een toestel gebeurt langs coolblue; dit vind ik een geruststelling bij het beslissing van een aankoop.

Du choix et un service rapide

Un grand choix, des prix intéressants et un service de livraison de qualité. Super !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Tevreden

Steeds een snelle levering en zeer goede service.

Goede en duidelijke service!

Alles perfect verlopen!

Rapidité et prix !

J'ai commandé en fin de journée, et , malgré tout, le colis est arrivé le lendemain ! Excellent service ! Coolblue à recommander :-)

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen