perfect

kwaliteit

Snel geleverd, product in orde een scherpe prijs

Supersnelle levering.

Dinsdag 8 februari besteld en woensdag 9 februari geleverd. Koffiemachine in dienst gesteld en nu maar genieten van lekkere koffie!!!

Perfecte service en levering!

Zoals beloofd de dag nadien geleverd, goed verpakt. Duidelijke info!

Rapport qualité/ prix + livraison rapide

Livré dès le lendemain dans un point de contact.

De grappige zinsbouw doorheen de bestellingprocedure bezorgen me telkens een smile.

alles in orde

alles ok

Très content mon achat

Le colis pas arrivé à temp on dit livraison le lendemain mai c est trois jour après dommage

snelle levering, top

tevreden

Slechte service

Tijdstip van levering die via email doorgeven was 16:15-17:15u, + 15mins op voorhand van levering zouden ze mij verwittigen via sms of telefoon. Ik kreeg geen verwittiging en het pakket werd geleverd om 14:05! Ik zat midden in meeting! De 2 kerels droegen geen mondmasker of hielden afstand. Ook de verpakking is niet meegenomen. En het was al teveel gevraagd om de droogkast bovenop het wasmachine te plaatsen. Aanbeveling coolblue: ja Aanbeveling sevice coolblue: nee

Efficace et rapide

Site clair pour choisir et livraison parfaite !

Rapide et aidant

De bon conseil dans le choix d'un écran supplémentaire. SAV rapide et aidant.

Service efficace et rapide

Commande et retour, tout est traiter rapidement et efficacement. Je n'ai pas encore constater de retard de livraison.

Levering binnen 24 uur? Laat me lachen!!

Ik wacht al 5 dagen en nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Ze zouden Bpost beter buiten stampen.

Exilent

Excellente expérience

Tevreden

Het is de eerste keer dat ik via cool bleu iets besteld en het is correct geleverd met dank

Snelle levering en goede aanbeveling

Product zeer snel geleverd en goede aanbeveling door "Coolblue's keuze". Zeer tevreden van deze webshop!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Het product dat ik besteld had werd snel en correct geleverd. Verder hielp de omschrijving op de website zeer goed bij het kiezen van het juiste product.

Een heel correcte werking

Ik ben nog nooit teleurgesteld in de diensten van Coolblue. Correcte bediening en diensten na verkoop, zowel in de winkel als op de website. Een heel bijzondere samenwerking van jaren die ik heb met Coolblue. Vertrouwen en dus een heel trouwe klant.

Mijn pakketje werd door een vriendelijke mevrouw afgeleverd met haar fiets.

Het is net zoals wordt uitgelegd op de site

Correct

Alle bestellingen correct geleverd

Snelle service en vriendelijke levering

Het is echt ongelooflijk hoe de koeriers te fiets keer op keer supervriendelijk de levering afgeven, weer of geen weer...

super dienst

heel snelle service groeten en bedankt !!

Toppers!

Alles verliep volgens de nodige informatie!

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen