Snel levering en alles was heel correct verlopen .

Snelle service, overzichtelijke website

Als ik iets elektronisch nodig heb, ga ik altijd naar coolblue. Voor elk onderdeel staat er een uitgebreid advies met meer uitleg over de verschillende specificaties van het product. Daarnaast kan je eenvoudig filteren om dan te komen tot het product dat aan al jouw eisen voldoet. Ook de dienst na verkoop doen ze niet moeilijk, bijvoorbeeld bij een miskoop of een defect product. Alleen maar positief!

Geen problemen .

Snel levering. Alles goed verpakt.

TOP

Délai respecté et livraison conforme

Correct en vlugge bediening

Snelle en vriendelijke levering goede service

Praktisch stoel en eenvoudig in elkaar zetten

Uitstekend!

Uitstekende keuzehulp op de site, op tijd verstuurd en degelijk eigen huismerk.

Parfaite !

Commande facile et rapidité de livraison !

Rap en correct!

Rap en correct!

Vlot, correct, bereikbaar.

Vlotte en correcte begeleiding van de klantenservice., Die goed bereikbaar is. Duidelijke website en uitgebreide informatie bij de producten.

Uitstekende service

Uiterst tevreden met de aankoop. Zeer snelle levering en uitstekende prijservaring gehad. Kan niet beter !

Livraison rapide

Et soigneuse

Zeer goede service

Snelle verzending Makkelijk te hanteren website

Zeer Goed

Cool blue is mijn eerste keuze voor het aankopen van apperatuur. Voornamelijk door de uitstekende service van de bezorgers. Zeer vriendelijk, correct en op tijd.

Je n'ai pas reçu une grande partie de ma commande, pas de info non plus.

Je n'ai pas reçu une grande partie de ma commande (60665478) pendant huit jours. Le livreur a signé la facture pour moi. J'ai reçu la facture avec sa signature sur mon e-mail et ce n'est qu'alors que je l'ai vue. Selon la facture, tout est livré. Le livreur a dit que je ne devrais pas m'inquiéter. Je recevrai la prochaine partie le lendemain. J'ai vous appelé trois fois. Chaque fois promet. Rien ne se passe. Aucune information, aucune action, zéro. A chaque fois j'ai entendu des choses différentes (en rupture de stock, en stock mais nous vérifions, vous recevrez la commande demain, etc) Pensez-vous qu'une réponse et une livraison sont nécessaires peut-être ????

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle afhandeling van online bestelling. Levering op zaterdag was geen probleem.

Livraison hyper rapide et prix sympa

Comme d'habitude, une livraison hyper rapide et un prix très sympa. Le tout avec un super service après vente. En résumé, top de chez top !!!

Rapide, efficace, exactement le produit demandé

Rapide, efficace, exactement le produit demandé

Geweldige winkel

Als je iets hebt wat niet werkt je mag het binnen de dertig dagen terug brengen. En dat je dingen gratis mag omruilen. Jullie zijn allemaal vriendelijk en behulpzaam.

Cool bleu is echt wel ok

Besteld en binnen de 24 uur geleverd , is wel top , coolbleu doe zo voort

Très correct et garantie qualité

C est vraiment la première que j’ai reçu mon colis aussi rapide et c est été un dimanche. C est génial vraiment top top top . Très satisfaite

gemakkelijk

service bijna altijd goed

Vandaag besteld, morgen thuis.

Tot mijn grote verbazing werd mijn bestelling amper 24 u later thuis geleverd. Dit op zondag middag.

Super !!!

Zowel de prijs als de levering en de bezorging van het pakketje zijn heel vlot verlopen , zaterdag namiddag Iphone besteld en zondag voormiddag al thuis

Parfait

Commande reçue rapidement et en parfait état. J'ai pu suivre en direct l'état d'acheminement par Bpost ce qui, pour moi, est un service très appréciable.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen