super reactif

tres content, colis reçu le lendemain comme promis

supercorrect

alles zoals afgesproken en medegedeeld

Première expérience totalement réussie.

Facilité de réservation. Retrait en magasin tout aussi facile. Accueil et contact dans le magasin impeccables. Personnel accueillant, souriant et compétent. Produit conforme à la description.

Gebruiksvriendelijke website en vriendelijke fietsleverancier

Op de website vond ik snel wat ik zocht. ook het bestellen verliep zonder problemen. Op de gekozen dag stonde een vriendelijke fietskoerier voor de deur die het gelukkig niet te koud vond om mijn bestelling te brengen :-)

Vlotte bestelling en correcte levering

Bestellen via de webshop loopt altijd vlot en zonder haperingen of foutmeldingen. Vlotte betaling, aanpassing van adres waar nodig. Op tijd geleverd door fietscourier die ook nog eens 15min op voorhand een berichtje stuurt. Enige verbeterpunt is dat een bezorger het Nederlands machtig is, al is dat niet eenvoudig in Brussel.

Juiste en volledige informatie. Zeer snelle levering.

Zeer vriendelijke en efficiënte levering!

Je krijgt vooraf een berichtje met de uren wanneer het geleverd zal worden en 15 minuten op voorhand krijg je nog eens een berichtje dat de bezorger onderweg is. De bezorger zelf was ook mega vriendelijk!

Exellent service, très bon conseil

Service 5 étoiles, rapidité pour la livraison. suivi administratif Top

Op tijd geleverd en goede prijs/kwaliteit

Goede werking

Service parfait

Commandé le jeudi, livré le vendredi par un coursier à vélo.

Geweldige service!

Zeer vlotte en snelle levering!

Très bon produit

Comme toujours le service coolblue est super, aucun soucis avec ma livraison.

Très bien et rapide

Zeer tevreden, alles tiptop in orde.

Geen klachten, alles op tijd geleverd en in zeer goede kwaliteit, hier koop ik zeker meer!

Zeer tevreden over mijne gsm

Toffe gsm vlotte service en perfecte op afspraak geleverd

Service clientèle au petits oignions

Mon colis a été livré dans les temps, et quand je me suis rendu compte que je j’étais trompé dans l’adresse le service clientèles à immédiatement réagi. Très bonne impression dans l’ensemble

Super overzichtelijke site en vriendelijk

Site is logisch en duidelijk opgebouwd en de bediening is vriendelijk

Ik werd snel geholpen en de persoon aan de kassa gaf ook mee dat er reeds een screen protector geïnstalleerd was. Dat was nuttige extra info die ik niet had.

Perfecte service

Parfait

Je n’ai que de bonnes recommandations.

Heel aangenaam

Snelle levering Prijs kwaliteit

Achat produit de la seconde chance

Colis jamais livré car inexistant.......

• Nous recommanderiez-vous? Non

Parfait.

Envoi rapide et dans nos attentes niveau qualité et prix du produit!

Zeer snelle en vriendelijke levering!

Matériel conforme à la description

Reçu en moin de 24h conforme à la description je suis très satisfait des services

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen