correct verloop, juiste opvolging en timing, factuur snel geregeld.

uitgepakt en direct in gebruik, goed en stevig geleverd

Livraison rapide, produit livré en tout sécurité

Le site internet est particulièrement facile d’utilisation, en cas de besoin un service client se tient à notre disposition pour nous aider en cas de difficulté. La livraison est particulièrement rapidement, le délai annoncé (tranche horaire de livraison) est respectée. Le personnel était très serviable lors de la livraison.

Topservice

Winkelen bij Coolblue gaat vlot en de tips zijn zeer accuraat. Afhandeling van bestelling tot levering/afhaling is correct. Afhaalpunt/winkel is zeer aangenaam ingericht en personeel is er correct en vriendelijk.

Goede service zowel tijdens het telefonisch contact als bij de levering

Snelle levering, topkwaliteit

Geen betaalbevestiging ontvangen, maar na telefonisch contact werd dit onmiddellijk in orde gebracht. Zeer goeie en vriendelijke klantenservice. Al mijn aankopen voldeden aan mijn verwachtingen en werden snel geleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Produit (router 4G)

Produit (router 4G) correspondant parfaitement au descriptif, livré exactement comme promis (endéans les 24h, même plutôt 12 en réalité). Parfait. Ce n'est pas mon premier achat chez Coolblue et certainement pas le dernier. Je recommande Coolblue.

Zij doen wat ze beloven.

Op tijdstip geleverd zoals doorgegeven. Zeer vriendelijke koerier.

Uitstekende service en mooie teruggave politiek!

Vroeger kocht ik al onze elektrotoestellen bij andere elektrozaken. Sinds een jaar of 2 bestel ik echter alles via Coolblue. Niet alleen worden de beste prijzen aangeboden, de snelle service en levering is optimaal. Wat mij nog het meest aanspreekt is het uitproberen van een product, indien het jou niet bevalt kan je het gewoon terugbrengen! Dit maakt het zeer laagdrempelig om producten waarover je twijfelt te houden wanneer ze goed worden bevonden. 1 keer diende ik iets terug te sturen waarvan ik niet tevreden was (lag aan het product zelf, niet aan coolblue), waarbij de terugbetaling enorm vlot verliep! Ik verwachtte een aankoopbon met dezelfde waarde, echter werd het geld gewoon terug op mijn rekening gestort. Slim gezien, sindsdien koop ik (mede dankzij deze mooie service) al mijn andere elektrotoestellen bij hen. Ik kan Coolblue dan alleen maar aanbevelen!

Al heel wat aankopen bij Coolblue gedaan en nooit problemen gehad. Dienst na verkoop is ook top! Zeker een aanrader.

Livraison très rapide prix ok

Comme d'habitude livraison très rapide Produit bien emballé

Goed geleverd, perfect op tijd

Coolblue : choix, rapidité efficacité, confiance !

Cela fait déjà plusieurs années que je commande les yeux fermés chez Coolblue. Large choix, site internet performant, prix compétitifs, livraison hyper rapide (même le dimanche). SAV performant. Politique de retour rapide et efficace. Mention spéciale pour les produits "Deuxième chance" ou comment faire de bonnes affaires sur de nombreux produits quasi neufs.

Super snelle levering

De zekerheid dat je artikel de volgende dag geleverd wordt als je bij Coolblue besteld hebt, vind ik super!

Heb veel goederen gekocht bij de Coolblue en ben blij mee

Prima goed!

Perfect geleverd, op gevraagde dag en uur!

Super rapide

Efficacité

Altijd vlot en vriendelijk

Vlotte service in het leveren. Altijd vriendelijke bezorgers en als er iets moet geruild worden dan is dat ook altijd met de grootste glimlach en zonder enige moeite. Bovendien was deze levering per fiets dus ook nog eens met oog voor het milieu.

Produit conforme à la description

Le produit, conforme à la description, fonctionne parfaitement. Livraison très rapide (mieux que prévu) au point BPost sélectionné.

Snelle service!

Alles goed verlopen, van de bestelling tot het afhalen van de producten in de winkel.

Rapide

Envoie rapide et bonne communication

Rapide et efficace

Très chouette personnel

Super snelle levering!!

Cadeautje besteld omdat ik het nog nodig had tegen volgende dag en had het inderdaad de volgende dag zeer snel binnen. CHAPEAU!! En dan nog met de fiets ook (:

Perfecte service en correcte prijs

Perfecte service en correcte prijs

Perfecte levering gisteren besteld vandaag geleverd

Zeer vlot en goede serivce

Tevreden maar snel krassen

Ik zou niet meer zonder kunnen. De Apple Pencil glijdt niet meer op de tablet. Het is echt paperlike… en daardoor zou ik niet meer willen tekenen zonder. Maar ik las dat er snel krassen op kwamen, en dat is effectief het geval. Na 2x intensief gebruiken, merk ik heel veel krasjes op… op zich stoort me dit (nog) niet maar is wel even schrikken dat na 2x te gebruiken, mijn protector er al zo afgeleefd uitziet…

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen