Rapide, efficace, pas cher

Toujours aussi rapide et serviable, pas cher. Jamais été déçu

Beaucoup de choix, livraison rapide

Sur coolblue, il y a toujours du choix à de meilleurs prix que chez certains concurrent. C'est simple d'utilisation et la livraison est très rapide (le lendemain) Je suis toujours satisfaite

Respect et fiabilité

Une analyse des produits facile à comparer Une commande rapide Une livraison rapide Bref une grande facilité d'utilisation du site

Goed professioneel

een snelle levering zoals beloofd door coolblue

Ondanks het feit dat we in een dorp buiten Vielsalm wonen, ver van de drukke buitenwereld , wordt alles toch vlug en op de beloofde tijdstippen geleverd.

rapidité

commandé le soir, livré le lendemain midi. Article tout à fait conforme à la publicité. Très satisfaite

precies wat ik verwachtte

ik wou een pc muisje en ik kreeg precies dat muisje dat ik wou. werkt perfect! levering precisely on time.

Rapide et efficace

Rapide et efficace !

Produit répondant parfaitement aux attentes

J'ai besoin d'une imprimante complète, rapide et facile d'utilisation. L'OfficeJet Pro 9012 a répondu entièrement à mes besoins

de doos was oud en vernield.. wat ik heel raar vond voor een nieuwe, vloerreiniger.. bij het openen leek het alsof deze al uit de doos was gehaald.. niet nieuw (denk retour van een ander klant) bij het monteren bleek al vlug dat de vloerreiniger kapot was.. licht van aan en uit werkte niet !! water gaat niet naar de rollen het toestel werkt niet.. ben echt teleurgesteld.. blijkt de laatste stuk.. waarschijnlijk.. retour van een andere klant.. daar deze normaal 161,99 koste en Tijdelijk uitverkocht na de aankoop van de mijne voor 138€ wat ik al raar vont omdat die zo weinig koste.. uiteindelijk retour gestuurd na deze heb ik mijn vertrouwen verloren.. toen ik de oude kapot doos zag.. wist ik al dat dat geen nieuwe kon zijn.. echt teleur gesteld !!

kwalitatief goed

tot nu toe is alles wat ik besteld heb van goede kwaliteit en het enige minpunt is dat de pc die ik heb besteld geadverteerd was met RGB ledverlichting in de achterste fan en het ram geheugen en in de geleverde pc was dit niet zo, zelf zit ik daar niet zo mee maar het had wel geleverd moeten worden zoals geadverteerd.

C'est fabuleux !

Je viens d'acheter une machine à laver, suivant les conseils d'un ami. Cette machine a été livrée le lendemain de ma commande et (un samedi s'il vous plait !), avec préalablement un appel téléphonique pour l'arrivée du produit. Du jamais vu ! Je vais , sans hésiter, recommander COOLBLUE à mes proches et connaissances.. Merci et bravo Coolblue !

Vlotte levering en duidelijke info op website

Vlotte levering en duidelijke info op website

facile et sans problème

facile et sans problème à recommander

Snelle levering van een topproduct

Het hoesje werd de dag na het bestellen al geleverd. Het hoesje sluit perfect aan op de iPhone. Ook de voorzijde is iets hoger voor een betere bescherming van het scherm.

Excellente 1 ère expérience !

1) Rapidité d'expédition 2) Exactitude d'expédition 3) délais respecté 4) Matériel semblant très conforme à ce que je recherchais 5) prix semble très corrects..(je n'ai pas fait de comparaisons...) 6) emballage très correct : ni trop grand , ni trop petit 7) J'espère avoir l'occasion de renouveler cette expérience

Eerste levering was niet compleet. Zonder commentaar paar dagen later bijkomende levering ontvangen.

Eerste levering was niet compleet. Zonder commentaar een paar dagen later tweede deel ontvangen.

Facilité et rapidité

Site très facile et rapidité de livraison même le samedi

Très

Service rapide et efficace

Schandalig behandeld

2 weken aan het lijntje gehouden. 2 maal een order plaatsen, 2 x annuleren omdat het uiteindelijk niet op voorraad is en dan na 10 dagen nog geen geld terug gestort omdat ze een fout hebben gemaakt met de annulatie. Schandalig en klantenservice nul komma nul.

rampzalig!

Na een week nog steeds geen bestelling ontvangen. Als je op de website op klantenservice klikt word je in een rondje gestuurd en heb je niet de mogelijkheid om te mailen of vind je geen telefoonnummer Dan maar gemaild op het adres van de bestelbevestiging. Je moet dagen op antwoord wachten. Indien je dan belt naar het telefoonnummer uit de mail kom je in een eindeloze wachtrij. We zijn ondertussen een week verder. Er is al 4 keer beloofd om de volgende dag te leveren, maar nog steeds niets ontvangen. Wat een drama! "Klantvriendelijkste webshop 2020" melden ze op hun site. Ik ben benieuwd waar je die trofee kan bestellen? Ik zou ze alvast niet op coolblue bestellen. Jammer, vroeger was dit echt een goed bedrijf.

Indrukwekkend

Nooit zo een service gehad!!!

Comme cela devrait se passer avec tous les vendeurs.

Un ami dans la détresse.... Je lui fait livrer en urgence une machine à ,café pour remplacer celle qu'on lui a volée. +Grand choix. +Stock important. +Descriptions efficaces. +Prix raisonnable. =petite incertitude sur la livraison le lendemain. +Mais en finale paris tenu. Livré le lendemain.

goeie service

Niet altijd de goedkoopste, maar wel een top service. En daarom blijf ik hier bestellen.

Correcte levering en voordelige prijs

Prima ervaring Netjes verplicht Op tijd geleverd Voordelige prijs

Borsbeeksebrug 28