Snelle levering en kwalitatieve producten

impeccable

comme promis, livraison le lendemain super!

Erg vlotte service

Prima website, goede producten, perfecte levering...

Efficacité,rapidé

Site hyper bien fait,descriptif et critique bien détaillée

Zoals altijd heel goede service.

Ik bestel geregeld bij CoolBlue en heb nog geen enkele slechte ervaring gehad. De site is zeer overzichtelijk en steeds correcte informatie. Zowel voor als na verkoop.

echt top en moest het later komen laten ze het altijd op tijd weten

echt fantastisch, nooit problemen gehad en top service

vlot en snel

vlot, duidelijk en snel

Snel levering

Snel levering, duidelijke website

heel snelle service, super vriendelijke winkelmedewerkers

de online shop is heel overzichtelijk en de keuzehulp is echt wel een meerwaarde voor mensen die nog twijfelen. ik heb ervoor gekozen om alles op te halen in de winkel. ik moet zeggen dit dit een heel aangename ervaring was. super vriendelijke medewerkers, degelijke uitleg, vlotte afhandeling.

Très bonne expérience

Commande facile et bien suivie, envoi et réception rapide, bonne communication, je dit 10/10

snelle service.

snelle service,perfecte afspraken.

Très satisfait

Même en cas de problème sur l achat, le s.a.v est bien présent

Coolblue is gewoon top!

Levering gebeurde vlot en exaxt op het doorgegeven uur. Zeer vriendelijke en behulpzame bezorgers. Net zoals bij al mijn vorige (en toekomstige) bestellingen niks op het totaalpakket (bestelling, levering, naservice,..) van Coolblue aan te merken. Gewoon top en uiterst betrouwbaar!

rien à déclarer

Idem

Eenvoudig en vlotte bestelling

Duidelijke omschrijving product op de website en goede vergelijking met andere producten kunnen doen. Onze keuze werd zo bepaald. Bestelling, afhaling en betaling met consumptie checques ging vlot.

Zeer goed!

Snelle levering, de producten die ik nodig heb, vind ik zo goed als altijd op Coolblue, ruim aanbod.

Efficace et rapide

J'ai commandé le jeudi et le lendemain midi c'était livré. Parfait de

Zo moet het.....

Stipte levering, zeer vriendelijk bij aflevering.... nu de camera nog uittesten....

uitstekend

dank! professioneel en informatief

Rapidité

Livraison rapide. Seul bémol, certains produits sont souvents en rupture de stocks, ou des prix différent pour un même produit avec les mêmes accesoires.

Een goed geoliede machine

Binnen en buiten in een wip. Vriendelijke gezichten, overzichtelijke en efficiënt ingerichte shop, deskundig personeel.

Première expérience

Bonjour j'ai effectué mon premier achat chez coolblue afin de tester et j'en suis très satisfait commande bien suivie , petit détail qui ne m'a pas dérangé mais à corriger: commander avant 23h59 livré demain c'est faux et coup de téléphone 15 minutes avant livraison faux aussi, mais bonne réception, livreur très sympathiques. je recommande et continuerais à faire des achats dans le futur.

Service parfait

Le site web est très bien alimenté. Chaque produit est bien documenté en y retrouvant toutes les caractéristiques. Il est même très facile de comparer les caractéristiques des produits avec l’outil de comparaison. Service de livraison à vélo est parfait et en marge de l’écologie.

Rapidité

Colis commandé la veille. Reçu le lendemain. Bien emballé.

Rapide et efficace

Livraison très rapide (le lendemain), colis en parfait état. Très satisfaite !

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen