toppie

Altijd korrekte levering en vriendelijk met duidelijke opvolging

Snelle levering.

Comme toujours, jamais déçu par le service mais aussi...les prix

J'ai commandé un MacBook air à un très bon prix, en effet même avec la réduction étudiante sur Apple mon mac était moins chère chez Coolblue.

Perfecte service

Super app, betrouwbare service en levering. De referentie voor elke andere e-commerce service.

vitesse, qualité, prix

Une fois de plus j'ai été livrée le lendemain matin d'une commande faite la veille au soir. Il y avait tout, bien emballé et apporté avec le sourire par la postière. Et aucun soucis concernant les produits qui ne me convenaient pas alors que demander de plus ? ;-)

Zeer snel

Mijn bestelling werd op zondag geleverd. Wat super handig is, omdat je dan meestal thuis bent. Voor de rest was het zeer gemakkelijk om alles te vinden.

commande déjà payée et toujours pas reçue

où est ma commande?

• Nous recommanderiez-vous? Non

Wat een professionele service Coolblue! Thx

Zaterdag laat besteld en zondag geleverd Elke stap kon ik volgen. Een geoliede machine!

Duidelijke informatie en snelle levering

Ik vond op de site alle info terug die ik zocht en mijn bestelling werd de dag erna al, op zondag, geleverd!

Beste prijzen en efficiënte levering

Coolblue biedt overduidelijk de beste prijzen. Ze leveren ook de dag erna en ook in het weekend. Ik kreeg mijn levering op een zondag! Echt de Max! Bedankt Coolblue! :)

Snelle reactie, behulpzaam en meteen in orde.

Snelle reactie, behulpzaam en meteen in orde. Volgende dag was het artikel reeds in huis. Topservice!

Heel blij van de aankoop!

Even getwijfeld, gezien het toch om een duurdere aankoop ging. Maar nu heel blij. Een toestel dat in kwaliteit heel goed scoort!

Bij Coolblue raak ik nooit teleurgesteld! Levering supersnel, de productreviews helpen enorm bij de juiste verwachtingen en het maken van de juiste keuze. En zelfs als er een keer een defect aan een product is, of dit toch niet helemaal aan de verwachtingen voldoet, dan wordt dat snel en goed opgelost. Ik ben fan voor het leven!

Rapidité

Plus rapide qu'un ✈️

Altijd top service!

Ik bestel vrijwel alles van elektronica bij Coolblue. Als er problemen zijn of je hebt hulp nodig met uw keuze ze komen altijd met het juiste antwoord

Un bon achat

Offre claire, livraison rapide, produit conforme à la description.

Vlotte service

Goede uitleg en snelle levering

Que demander de plus

Rapide, simple et efficace et des produits de qualité

Nog snel cadeau nodig, in de avond besteld smorgens geleverd

Livraison rapide, article conforme à la description et satisfaction de l’achat

Très bien, les articles sont top! La livraison a été rapide et efficace. Ils ont déballé la machine et l’ont posée pour me faciliter son branchement. Top!

Personeel zeer behulpzaam bij het oplossen van een paar kleine problemen

De uitleg en de aanwijzingen voor het oplossen van een klein printerprobleem (Epson Expression XP-4100) en een klein muisprobleem voor gebruik bij een oudere versie van een LENOVO computer waren zeer adequaat ! Snel en degelijk geholpen !

snel en betrouwbaar

snelle service en natuurvriendelijke levering

Je valide

Bon produit

Rapide et efficace

Toujours au top, livraison rapide, service efficace

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen