ZEER ONTEVREDEN

Een groot deel van mijn bestellingen werd NIET GELEVERD maar retour teruggestuurd zonder mijn weten ... (was voor mijn verjaardag op 11 januari ...)

achat non reçu en integralité

achat friteuse avec accessoires .J ai reçu les accessoires et pas la friteuse malgré débit de mon compte Paypal pour l ensemble. Coolblue conscient du problème dont il m a informé mais ensuite ???

• Nous recommanderiez-vous? Non

rien de négatif à votre site

service commande en ligne sans problème le service livraison au point relais bpost sans le moindre soucis concernant ma première commande et livraison rapide site à recommander

Suivi impeccable

Commande faite en soirée et bien livré le lendemain matin , que demandé de plus!

Super vlotte levering.

Ik bestelde op dinsdag een nieuw scherm voor mijn PC en één dag later werd het al geleverd!

Geen problemen

Goed.

kwaliteitsvolle producten en snelle goeie service

ruime keuze, snelle en goeie service en kwaliteitsvolle producten

commande parfaitement déroulée

tout s'est déroulé sans encombre avec cette commande

Levering was correct

Alles is goed verlopen

topwinkel

gemakkelijk te kiezen, snelle levering. Goede service na verkoop!

ok maar de logistiek en software kan beter

ik was verbaasd dat de software niet optimaal was voor levering aan balie.. Kontakteer me als je bijkomende uitleg wil! (minder dan 50% tevreden) Wat het personeel zelf betreft: vriendelijk en behulpzaam! 100 % tevreden p. busschots

Vlug geleverd.

Mooie prijs en snelle levering.

Coolblue: cool en... green!

Vandaag besteld (zelfs op een late zondagnamiddag) en de volgende dag (zelfs in de vroege voormiddag) geleverd, bij voorkeur door een glimlachende milieu- en klimaatvriendelijke fietskoerier.

topservice !

steeds opnieuw correcte informatie, levering, plaatsing en dienst na verkoop. Velen kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Chapeau Coolblue !

Perfect verlopen ... mijn keuze voor de toekomst : Coolblue

Enekel dagen geleden 2x een koffiezet besteld ; een Nespresso toestel voor mezelf en een Senseo voor mijn ouders. Beiden perfect geleverd. Ook het bestelproces zonder moeite doorlopen. Vroeger bestelde ik dikwijls bij een andere online keten ... maar vanaf heden kijk ik altijd eerst bij Cooblue zowel voor de prijs als voor de service !

Exactitude et rapidité

Exactitude et rapidité

Steeds op tijd en goede kwaliteit

We hebben al enkele bestellingen via Coolblue laten leveren. Dit is steeds in orde, op tijd. Ook voor het leveren en plaatsen, was het een aangename ervaring: wat een vriendelijk personeel! Dikke pluim!

Rapide efficace et moin cher

J ai passer commande samedi et j’ai reçu l aspirateur dimanche avant midi et c moin chère qu ailleurs

Onbereikbaar

Onbereikbaar via tel of mail

excellent accueilles

je ferai tous mes achats chez collblue

Proof of payment

Lors de mon achat, et comme j"avais payé en cash, j'aurais souhaité recevoir un ticket de caisse, ce qui m'a été refusé sous prétexte que j"allais recevoir une facture à la maison. Je l'ai effectivement reçue mais non acquittée. Je n'ai donc toujours aucune preuve de mon paiement...

Ik bestelde een pakketje op zaterdag namiddag en had het pakketje al de dag erna op een zondag dus in huis.

Fantastische ervaring

De Coolblue winkel was groot en supper mooi, je vond echt alles in de winkel. De klanten hulp was ook fantastisch, ik werd direct geholpen en kreeg persoonlijk en goed advies.

Veel goede producten

Goede website, veel keuze, goede service en mooi geleverd

Zeer professioneel tot in de kleinste details

Zeer professioneel tot in de kleinste details Geregeld, zowel de website, onthaal in de winkel, klantvriendelijkheid en prijs.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen