Veel goede producten

Goede website, veel keuze, goede service en mooi geleverd

Zeer professioneel tot in de kleinste details

Zeer professioneel tot in de kleinste details Geregeld, zowel de website, onthaal in de winkel, klantvriendelijkheid en prijs.

Fantastisch!

Kiezen, bestellen, betalen en... geleverd! Echt waar, bij Coolblue altijd de beste service. Van begin tot het einde een juiste en duidelijke communicatie. Ook BPost krijgt deze keer wel een pluim voor de stipte levering ;-)

Difficultés incroyables pour commander

Paiement PayPal impossible. Paiement annulé, soi-disant pour contrôler la ******. "Vous devez payer par virement" Ok, je m'exécute. 2 tentatives infructueuses lors de la redirection sur site, données insuffisantes, alors que tout se passe bien en passant par la banque!! Aucun contact central et simple par téléphone. Finalement, je suis heureux que cette commande de 1845,38€ n'est pas possible avec cette usine à gaz de CoolBlue. Je n'ose imaginer si j'avais eu un problème avec l'ordinateur haut de gamme que j'ai vainement essayé d'acheter. Tant pis pour vous, je vais commander directement sur le site du constructeur. Pas sérieux, très compliqué, contact par Facebook, Twitter . . . Je déconseille fortement.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle en vlotte service

Laptop ‘s avonds besteld, dag nadien geleverd. Was zelf niet thuis, werd opgebeld en pakje kon bij buur veilig afgeleverd worden.

nog niet geleverd !

Ik bestelde vrijdagnamiddag en we zijn nu dinsdag en ik heb het bestelde nog steeds niet

Eerste bestelling, maar er volgen er nog.

Snelle levering, duidelijke uitleg op de site. Ik heb een Philips scheermachine uit de 9000 serie gekocht als eindejaarscadeau voor mijn man, was niet goedkoop, maar hij vindt hem geweldig. Ik ben vast van plan in de toekomst nog te bestellen

Toujours un service de qualité

Plusieurs commandes effectuées sur leur site, aussi bien en neuf que d’articles en seconde chance. A chaque fois, la livraison dans les délais est respectée et la qualité est toujours optimale.

hulp bij aankoop door chat en super snelle levering

Ik wist niet of de tado wel voor ons een goede oplossing zou zijn. Ik vroeg coolblue om raad, ze zochten uit of het compatibel was met onze ketel. Snel antwoord, snel besteld en snel geleverd, nu nog installeren :-)

Ik wacht al 3 dagen op mijn pakketje.

Ik heb speciaal bij coolblue besteld omdat het levering is de volgende dag. Na 3 dagen heb ik nog altijd niet men pakketje gehad.

impécable

Article fidèle à la descriptions et livré en moins de 24H !

Un achat en toute simplicité

Une belle première expérience

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Duidelijke info over het product, zoals positief als negatief. Ook handig om reviews te kunnen lezen. De levering is gebeurd zoals vermeld, de dag na de bestelling.

Livraison ultra rapide et emballage Top!

Commande faite le vendredi 01:00 du matin, livraison le Samedi matin 09:45 hrs, emballage impeccable

Product zoals beloofd en op tijd

Voor ik een volgend product koop zal ik altijd eerst bij coolblue gaan kijken.

cool

SUPER COOL RAPIDE BIEN EMBALLÉ PRODUIT DE QUALITÉS COMME DÉCRIT ET POUR LE PRIX PLUS BAS QUE D AUTRES SITES MERCI

Beste service

Geen twijfel mogelijk, beste service die je kan krijgen. Ik bestel daardoor altijd bij Coolblue.

product is zoals beschreven

Simple et rapide

Site très intuitif. Livraison très rapide.

Livraison rapide et conforme à la commande

...

Zeer snelle levering.

Pas om 15u00 besteld, 's anderendaags om 10u15 geleverd!

topservice

harde schijf van pc vervangen door ssd , met de support van coolblue kan zelfs een leek dit

Perfecte service

Wasmachine gekocht en bezorgers zeer vriendelijk, mijn oud wasmachine hebben ze ook mee genomen.

Enorm aanbod en snelle levering

Ik vond binnen het enorme aanbod heel snel wat ik zocht. Alles werd heel snel en correct geleverd!

parfait

sans faute, rapide, bien emballé et correspondant à la description

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen