Service zoals we die verwachten

Service zoals ik die verwacht

Oculus 2 besteld op zaterdag, zondag netjes aan huis geleverd .

Een opmerking : goed afleveradres lezen, want 46-1 is niet hetzelfde als 461. Dit gaf wat problemen voor de post

Oui

Bonne qualité

Service rapide

Facilité et rapidité de commande. Produit correspondant à la commande.

Klantenservice is traag.

Na reeds 10 jaar klant te zijn bij Coolblue. Merk ik op dat de service naar de klant toe afneemt. Het bedrijf is niet meer zo wendbaar als wat het vroeger was. Er is steeds vertraging bij de klantendienst en het is altijd druk, druk, druk... Is dit dan de glimlach waar jullie naar streven? Het duurt inmiddels maar liefst > 5 werkdagen voor een factuur aan te passen...

Achat facile, simple et livraison au top!

Un cadeau pour ma meilleure amie pour faire plaisir...

Ondanks artikelen op voorraad, niet geleverd volgens belofte

Ik bestelde afgelopen vrijdag 2 artikelen, die volgens de website allebei op voorraad waren en 's anderendaags geleverd zouden worden. Echter werd op zaterdag slechts 1 van de 2 artikelen geleverd, waar ik niets mee kan doen zonder het tweede artikel. Vandaag (maandag) zou het tweede artikel geleverd worden, maar die termijn lijkt ook niet gehaald te zullen worden. Waarom worden deze artikelen, die eigenlijk bijeen horen, in aparte zendingen geleverd ? Als één artikel, om welke reden dan ook, niet direct kan geleverd worden, waarom wordt het tweede artikel dan niet achtergehouden, en geleverd als het eerste beschikbaar is ? Is zeker beter voor het milieu en ieders portemonnee.

Rapide

Commande facile à réaliser et réception rapide! Le top!!!

Rapidité

Ravie de mon achat chez Coolblue ou plutôt de la livraison qui a été très rapide, le colis était bien emballé. Je ne peux malheureusement pas donner mon avis sur le produit étant donné que c’est un cadeau de Noël mais il a l’air top.

professionnelle

livraison tres rapide propre article d une qualité 100% recommandé

nog nooit teleurgesteld geweest

Ik koop al enkele jaren bij Coolblue Toen waren ze nog niet zo groot als nu De service toen was al goed, en is er niet minder op geworden Alles wordt vlot afgehandeld, via email, ook een retourzending, facturen staan makkelijk bewaard in uw geschiedenis, en zelfs een cash back aanvraag wordt zo goed mogelijk voorgekauwd. Coolblue blijft mijn eerste keuze bij online aankopen, zelfs als ze wat duurder zouden zijn dan andere websites, de service en after service waar ik telkens op kan vertrouwen blijven primeren voor mij

Bien

Agréable

Rapide, bien emballé, parfait.

Rapide, emballage conforme pour le transport bref rien à redire.

Rapide et efficace, aucun problèmes

J'ai commandé un cadeau, tout s'est bien passé. Je suis passé au magasin et il n'y avait pas de file, j'ai directement été servi sans complications.

Efficacité

Tout est simple efficace depuis la commande jusqu'à la livraison. Top !

Bluffée par la rapidité

Super première expérience

Très bon service

Rapide et fiable ! Vraiment bien

Tot nog toe uitstekend. Op tijd geleverd en voldoet aan de verwachtingen.

Ik heb reeds een paar keer besteld bij coolblue en nog nooit ben ik voor onverwachte verrassingen komen te staan. Het geleverde product is zoals verwacht en de leveringstermijn is zoals vooropgesteld. Super! Bedankt Coolblue!

Moyenne

Le site est bien fait, ça marche plutôt bien mais la livraison était prévue pour le samedi 18/12 et le 20/12 je n’ai toujours pas reçu mon colis

Service parfait et rapide

Passer commande et se qui es parfait c’est qu’on sais tout vérifier

Qualité et service irréprochables

Top de chez top à tous niveaux

snel en goede service

gemakkelijk en snelle verzending

Top levering

Steeds mooi op tijd de levering

livraison rapide dans le temps prévu

premier achat avec Coolblue et service très efficace et dans le délai prévu

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen