Fantastisch!

De bestelling kwam de volgende dag aan, zoals aanbevolen. Ze stuurden me zelfs een sms 15 minuten voordat de koerier arriveerde en koerier vertrok pas toen ik mijn pakje ophaalde. Alles perfect!

Ik bent zeer te vrede vandaag bestellen en morgen ontvangen . En zeer verzorgd versturen en alles werkt perfect .

Parfait envoie express

Rien à redire je recommande !!

Description précise et livraison rapide

Bon prix, j ai commandé à 17h et je l ai eu le lendemain à 15h. Bonne desciption du produit et bon prix

Service top

Excellent service

super

prijs kwaliteit super veilig verpakt en snel geleverd

Fantastisch!

Mijn pakje was er onmiddelijk en met een dikke glimlach geleverd! Om zo de kerstdagen in te gaan is onbeschrijfelijk! Hartelijk dank hiervoor.

Produit de stock, délais respecté, fiable à 100%

Article commandé à 21h, livré comme annoncé le lendemain à 12h. L’article était en rupture de stock quasiment partout sauf chez Coolblue.

Excellent de A à Z.

L'envoi est super rapide, et la souris fonctionne super bien. Reçu à temps et le livreur était très serviable.

Bad delivery, bad packaging, bad customer service

1. The delivery is not as soon as Coolblue say. (After several days coolblue told me: sorry we will send it to you as soon as possible) 2. Unreliable delivery. (After one week I received an email from bpost which said: sorry we lost your package) 3. The customer service doesn't reply in 3 hours, as it's written in the Facebook. (It took less than 24 hours to receive an answer) 4. The packaging was not good at all. My package was torn, when I received it.

• Would you recommend us? No

Snel en correct. Mooi verpakt. Een echte aanrader. Een opsteker in deze donkere tijd!

Super content

In de late middag besteld en smorgens volgend dag aangekomen. Echt super content met zo een snel levering quality producten 5sterren verdiend.

Heel snel en efficiënt

Een goede prijs/kwaliteitverhouding. Snelle levering.

Meestal perfecte ervaring

Bijna altijd de volgende dag geleverd. Tenzij het leverbedrijf anders zegt…

Très bon magasin généraliste en électro.

Je savais ce que je cherchais et la meilleure offre était sur Coolblue, qui avec les frais de port gratuits, rendait l'offre sans concurence.

Rapidité, efficacité, qualité...

Colis expédié très rapidement, le livreur a été d'une efficacité malgré la difficulté de trouver mon adresse et qualité de ma commande. Tout a été parfait. Merci Coolblue

Snelle en correcte levering

Gemakkelijke en overzichtelijke schermen voor bestelling, levering en betaling.

Service parfait

Vendeurs très chaleureux et produits de qualité

Vlotte afhandeling bestelling

Bij het binnen komen onthaald door een vriendelijke mevrouw die mij een ticket gaf en uitleg gaf waar ik me moest wenden. Aan de desk waar ik moest betalen en mijn bestelling in ontvangst nemen ging alles vlot. Voldoende personeel om andere klanten te bedienen. Goed geregeld.

Elektronische consumptiecheques niet mogelijk, papieren versie wel????

Ik ben al jaren klant bij Coolblue en na wat opzoekwerk op de ultramoderne website van Coolblue heb ik gevonden wat ik moest hebben. Dan gekeken waar mijn mogelijke nieuwe aankoop op stock was en JA in Gent was het in stock. Nogmaals gekeken of Coolblue consumptiecheques aanvaarde en JA terug bevestiging. Vandaag rij ik naar Coolblue Gent om mijn aankoop te doen en heb ik een verkoper nog wat uitleg gevraagd. Ik vroeg hem of ik kon betalen met consumptiecheques, hij zei mij JA ENKEL MET CONSUMPTIECHEQUES IN PAPIEREN VERSIE??? Dit in december 2021 terwijl er bijna geen PAPIEREN CONSUMPTIECHEQUES meer wordt gegeven door de werkgevers. Dit kan toch niet waar zijn voor een ultra modern internet bedrijf als Coolblue. Ik ben zwaar teleurgesteld vandaar mijn lage score. Wat voor omzetverlies moet dat niet teweeg brengen en dit in de eindejaarperiode waar er vooral veel elektronica gekocht wordt.

Super snelle levering, duidelijke webshop. Altijd betrouwbaar in levertermijn.

Fiable

Colis expédié très rapidement et reçu le lendemain. Tout a été parfait.

Snelle levering, goede prijs, de volledige handleiding was enkel in het frans meegeleverd.

Snelle levering en goede prijs. Spijtig dat de volledige handleiding was enkel in het frans meegeleverd. En ook dat er geen referentie naar de "goede" installatielink op de coolblue website.

Livraison parfaite et raoude

Corresponds parfaitement au produit acheté, livraison rapide.

conforme

conforme à ce qu'on attendais! c'est nickel

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen