Facile et rapide ?

Nous avons gagner du temp en commande cher Coolblue,

Zeer slecht

Tot op heden slecht 40 euro terugbetaald gekregen er dient nog 150 betaald te worden en Schadevergoeding

Slechte communicatie en misleidend

Dingen verkopen die zogenaamd op voorraad zijn, die er eigenlijk niet zijn. Wees eerlijk!

nazorg (aansluiting koelkast) niet uitgevoerd zoals beloofd

Op 9/12/2021 werd mijn nieuwe koelkast volgens afspraak geleverd door twee vriendelijke Coolblue-medewerkers. Aangezien de koelkast ondersteboven in de vrachtwagen had gestaan kon deze niet onmiddellijk op het elektriciteitsnet aangesloten worden. De koelkast werd netjes uitgepakt en op de daarvoor voorziene plaats in mijn keuken geïnstalleerd. Aangezien ik momenteel revalideer na een operatie en ik zelf dus niet in staat ben om de koelkast te verschuiven om aan het stopcontact te kunnen, werd afgesproken dat CoolBleu de volgende dag terug zou langskomen om de koelkast aan te sluiten, als "nazorg" na de levering. Dit is jammer genoeg niet gebeurd, zonder verwittiging en dus is mijn zoon (die 70 km verderop woont) moeten langskomen om deze klus te klaren zodat ik mijn koelkast in gebruik kon nemen. Jammer, want voor rest was deze levering door CoolBlue een positieve ervaring.

Opsturen van kapotte gsm

Coolblue reageert zeer snel in de chats en telefonisch! Op 2 weken tijd heb ik retourzending gehad na het vasthangen van een Update op mijn smartphone, brachten ze me dagelijks op de hoogte wat er met men gsm gebeurde en waar deze zat. Hebben het probleem opgelost en hebben zelfs, ongevraagd, mijn gebarsten scherm vermaakt en mijn camera vanachter! Ben altijd tevreden van hun service geweest en nu nog meer!

Livraison ultra-rapide, commande passée en fin d’après-midi et livrée le lendemain à midi.

Colis livré en moins de 24 heures, les produits sont exactement ceux commandés et tant les produits que leurs emballages étaient en parfait état.

Supper

Voor deze prijs nog nooit zo'n stofzuiger gehad, stil, flexibel.

supper snel en correct

ik ben supper blij met de juiste levertermijn en als je beld naar hun word je rap geholpen met de dingen die je wilt bestellen daarom geef ik een 10op10

Vandaag besteld morgen geleverd

Ik heb geen klagen van cool bleu De dag ervoor besteld een dag later ontvangen zonder probleem. De communicatie verloopt ook zeer vlot op voorhand kreeg ik een sms’je wanneer de korier ging komen + een smsje wanneer hij onderweg was Top

Op en top in orde!

Het aangekochte product is precies zoals omschreven en geleverd de dag na bestelling, zoals word gezegd! Top!!

Sabrina

Super site et livre le jour où il le marque super site

fantastische consumentenervaring

Ik hoop alvast dar ik kans maak op de cheque van 100 euro want eerlijk gezegd. vind ik dat ik hem verdien. Ik heb samsaung buds besteld op 27 november 2021 en vandaag 11 december 2021 heb ik nog niets ontvangen. Ikheb ook geen track and track code om te weten wanneer deze ooit zullen arriveren. Wel moet ik papieren ondertekenen dat wanneer ik 2 keer de bestelling zou ontvangen, ik deze moet weigeren. Wel met een keer mijn bestelling te ontvangen, zou ik al een gelukkig mens zijn, maar helaas is mij dat niet gegund. Wel vriendelijke mensen aan de lijn van de klantendienst die snel opnemen. Nu de oortjes nog en het komt helemaal goed.

Parfait

Tout c’est déroulé comme prévu Parfait

Goede levering, vriendelijk wel later dan voorzien

Pas reçu le colis

Le colis a été commandé le 29/11 et le 3/12 toujours rien.

excellent

site complet, commande livrée rapidement, prix attractifs.

Geweldig snel! Met top kwaliteit

Snel, prijs kwaliteit top en eerlijk.

De bestelling was er al de volgende dag . Bij het afhalen was het ontvangst vriendelijk en gaf een goed uitleg .

geweldig en snel

Altijd goed en snel geleverd

Livraison en moins de 24h et produit nickel

J'ai acheté la souris Apple "magic mouse" d'une valeur de 79$ pour mon macbook pro. Coolblue a offert une remise de 5€, ce qui m'est revenu à 74€. Il s'agit d'une offre temporaire pour tous les clients. Je n'en étais pas au courant, la remise s'est activé tout seul lors de la commande sur leur site. Ca donne le sourire ;) Par ailleurs, la livraison s'est faite en moins de 24h suivant la commande. Un livreur coolblue très sympathique m'a livré mon colis en vélo. C'est efficace, rapide et plus respectueux à l'environnement. J'ai déballé le produit, qui correspond parfaitement à mes attentes. Je l'utilise déjà depuis quelques jours, il fonctionne parfaitement, je suis totalement satisfait par mon achat. Merci coolblue

Snelle levering produkt op afgesproken tijdstip

Snelle levering produkt op afgesproken dat kon gekozen worden bij bestelling en goedkoopste op web voor besteld produkt.

Colis non livré

Alors qu’il était annoncé par SMS, je suis toujours dans l’attente de ma commande, une barrette SSD de 500 euros. Commande 59007339. A deux reprises j’ai tenté d’appeler le service clientèle et après avoir attendu 15 minutes pour passer de la sixième à la première place, par deux fois on m’a raccroché au nez sans m’écouter. Cela fait plusieurs jours que j’attends ce colis et je n’ai reçu aucun courrier motivant se retard. J’étais jusque là un client régulier, c’est vraiment dommage.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Uitstekende service

Telkens ik op coolblue bestel heb ik het de volgende dag al in huis! Top service!

respect de délais et qualité du service

commande faite sur le site avec beaucoup d'aisance, reçu dans le délais demandé, livré très bien emballé, commande conforme à mes souhait.

Super , rien à redire . Service rapide et soigné.

Commander un jour , livré le lendemain . Colis bien emballé et correct. Ok sur toute la ligne.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen