Content met de samenwerking

Supersnelle levering

Répond parfaitement à la demande

Livraison efficace, sans aucun soucis

vertrouwen

toestel nodig... Coolblue verkoopt het ... niet in voorraad.. liever effen wachten, dan het bij een ander te kopen. Gewoon omdat we een uitstekende ervaring hebben op gebied van service

Beste service van al zoals altijd.

Website is geweldig, gemakkelijk om dingen te zoeken en te vergelijken met andere peoducten. Levering is zoals altijd direct de dag nadien zonder problemen.

altijd TOP !

correcte prijs, correcte levering volgens afspraak.

al jaren een tevreden klant !

Het gamma is zeer uitgebreid, duidelijke filmpjes als toelichting bij vele producten en snelle ,correcte leveringen !

Had iets besteld, werd op de dag dat het uitkwam geleverd. Ben tevreden

Colis non livré !

Bonjour, La livraison est lamentable. Ils ont signalé qu’il n’y avait personne alors que je n’ai pas bougé en exprès. Idem pour le deuxième jour de livraison, il sont arrivé soit disant après la fermeture… Depuis plus de nouvelle! Cordialement, PH VB

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle levering, correcte service!

Snelle levering waarbij men tijdens het verzendproces goed wordt geïnformeerd, correcte service!

Livré le lendemain comme promis.

Pas de souci, colis livré comme prévu le lendemain. Le chauffeur a eu du retard mais j’ai été prévenue du retard. Donc rien à dire. Je recommande.

Serieux livré à temps et à heure precis. Prix avantageuxTres content

Serieux. Livré a temps et à heure precis. Colis bien conforme. Merci

Ik ontving mijn bestelling stipt geleverd zoals aangekondigd en bovendien per fiets, super!

Bijzonder tevreden

Aanbod Advies Prijs/kwaliteit Service Klantvriendelijkheid

Excellent service

Service rapide prix correct et très professionnel

service rapide et efficace

Chaque commande effectuée a été honorée dès le lendemain. Les articles sont bien emballés, pas de dégât et 100 % conforme à la demande. Egalement un excellent rapport qualité/prix dans un vaste choix avec les articles bien documentés.

Slecht

Al iedere keer dat ik besteld heb krijg ik een track and trace waarop staat dat het de volgende dag zou geleverd worden Na een hele dag thuis te wachten op het zogezegd verwachtende pakje kijk je nog eens de track and trace na en staat het opeens op maandag of een andere dag Ik vind Als je de levertijd niet aankan of waarmaken zoals gezegd zet dit dan niet op de website volgende dag geleverd want dit heb ik in alle geval nog niet teveel geweten bij jullie Voor mij was dit de laatste bestelling op cool bleu , Ik bestel vanaf nu wel bij bol.com daar heb ik nog nooit problemen mee gehad kwa levertijd want een lens heeft wel meer te doen dan te wachten op een pakje die niet afkomt 0/10

Vlotte bestelling en vlot afgehaald in de winkel in Gent!

Alles loopt vlot bij Coolblue, het bestellen, het betalen (met ecocheques!) en het afhalen.

Site très conviviale facile,...

Pas la première commande et enchanté du service.

Zie onderstaande review !

Besteld product OK ! Bestelling was gevraagd voor levering op 17.11.2021 en werd op 18.11.2021 geleverd. Er werd beloofd een sms te sturen +/- een 15tal minuten voor de koerier zou langskomen, wat niet gebeurde. mvg.

Makkelijke afhandeling en snelle levering

Producten zijn op een zeer makkelijke manier terug te vinden en te filteren. Nadien ook goed geïnformeerd ivm status bestelling en levering. Pakje zeer snel geleverd. Kortom TOP en een echte aanrader.

Bien

La livraison s est faite en 2jours, seul problème c est la bande de l ecran qui se decolle mais bon un peu de colle et voila

rapidité de la livraison et produit de qualité

rapidité de la livraison et produit de qualité, une fois de plus.

expédition rapide

commande passée tard et reçue en temps et en heure

Duidelijk, correct en een luisterend oor

Tevreden

Super service ! Je suis épatée

Malgré quelques petits soucis, je suis très très satisfaite par le service, autant par téléphone (coût de téléphone un dimanche car pas de confirmation d'achat) confirmation immédiatement faite par une personne agréable et efficace. Service après-vente par e-mail au top ( usures non prévues sur le frigo), réponse rapide, efficace et un geste de la part de CoolBlue comme demandé. Rien à redire, je recommande !!

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen