Perfecte service

Het bestelproces bij Coolblue loopt heel vlot. De keuze op de website is heel ruim, in alle prijsklassen. Levering is perfect verlopen

De beste prijs, besteld donderdag namiddag en geleverd vrijdagmorgen!!!

Niets op aan te merken

Goede service, snel geleverd.

S' avonds besteld en de andere dag geleverd

Schitterende service

Zeer handig platform met veel informatie. Bezorging is ook uitstekend. Service is top.

Soepele en adequate service

Handige tools op website voor keuzes en professionele hulp van medewerkers. Makkelijke en vlotte bezorgdienst aan huis. Ook naservice is al steeds vlot verlopen.

snelle en flexibele leveringen . top

s'avonds besteld en dag nadien levering ... super

Deze aankoop was de perfectie.

Over het algemeen geeft coolblue een goede service. Deze aankoop ervaring was de perfectie. TV is stuk gegaan op een avond. Ik heb mijn tv besteld om 22u. De communicatie was perfect. Mijn tv zou geleverd zijn tussen 10:15u en 11:15u. Ik kreeg 15 minuten op voorhand een telefoon van de leverdienst. Mijn tv werd op tijd geleverd en het oud toestel werd ook meegenomen. Coolblue heeft zich aan hun beweringen en afspraken gehouden. Zeer goede service tov andere leverdiensten.

service impeccable !

livraison conforme et rapide. positionnement prix correct. large assortiment.

Snelle levering.

Snelle levering.

Choix, prix, délai. Rien à redire

Parfaite.

Levering waarvoor je betaalt niet uitgevoerd

Op 6 november 2021 zou coolbleu een vriezer afleveren. Die geplaatst moet worden op verdiep -1. De klantendienst gebelt voor bestelling. Geen probleem meneer. Tot de dag. Levering komt aan met vriezer. Voor de levering in de kelder betalen we bij. Chauffeur en hulp willen niet omdat het toestel te zwaar is boven de 100 kg. In specificaties weegt deze 101kg. Na veel gezever rijden ze door zonder afleveren. Klantendienst gebeld. Gaat niet ze willen geen kelder levering uitvoeren. Staat niet op hun website van gewicht. Mensen koop “NOOIT BIJ COOLBLUE groot elektro! Ze kunnen het toch ni plaatsen

Achat macbook

J’ai réservé un mac sur internet, il était disponible le lendemain. Tout s’est passé sans encombre et pour moins cher que sur les autres sites.

Achat Gsm

Rapidité de livraison, prix attractifs et livraison du colis au top d'un point de vue emballage.

Eerste keer dat ik het meemaak maar nul service

Bestelling gedaan, volgende dag geen levering. 30 min in de wacht. Dan beloofd om 2 dagen te leveren. Levering niet compleet en verkeerd adres

Goede en zeer snelle levering

Savonds besteld, de volgende ochtend al geleverd.

Parfait

Bon produis et j’ai reçu un jour après.

Au top

Au top

Snel en correct

Snel en correct

Het kan niet beter!

Snelle bezorging, prima product. Voor 2 de kans product was het uitstekend, het was nog nieuw. (Tja met een krasje, maar dat werkt even goed!)

Snel geholpen door coolblue

Had zin om mijn tuin te beveiligen en kon onmiddellijk de bestelling afhalen.

SITE BIEN FAIT

TRES SATISFAIT CONCERNANT LES LIVRAISON ET SUIVI

2eme expérience

Plus rapide que ça tu meurs. Commandé vers 15 h. Reçu le lendemain à 10h.10. BRAVO

Commande effectuée à 22h30,reçue le lendemain matin à 9h30 !

Je suis très satisfaite de la facilité pour passer commande ainsi que pour les différents moyens de payement proposés, le choix de la livraison ( jour/endroit) la rapidité de l'envoie.

Very Happy of that Shop

Good shopping and ship fait livering

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen