Goed service

Veel uitleg over de producten. Veel mogelijkheden voor levering.

Effectief snelle levering zoals beloofd!

Ruim aanbod aan laptops. Met de handige vergelijkingstool kan je makkelijk de verschillende specificaties van laptops vergelijken. Effectieve snelle levering zoals beloofd!

Snelle service met véél keuze

Fijn dat bij de artikels een waarde-oordeel staat en een duiding die me echt help in mijn keuze

Cadeau choisi le mardi et reçu le mercredi en très bon état. C est très rapide

Le service est rapide sans frais de livraison en plus. Tres bien emballé pour protéger le produit commandé

Beste website voor te producten te bestelen!

ik bestel hier altijd omdat je het direct de volgende dag hebt en ook omdat er veel uitleg etc,... staat

Uitstekende service en snelle levering

Uitstekende service en snelle levering - onze stofzuiger gaf de geest in het weekend en op dinsdag hadden we al een nieuwe in huis! Top

Zoals het hoort.

Service au top

J’ai commandé un article vers 19h et je le recevais le lendemain à 15h. Service au top, livraison rapide, prix correct ! Merci

En moins d'un jour mon aspirateur était livré

J'ai acheté online cette fois-ci mais je suis allé au magasin auparavant et j'étais très agréablement surpris de la serviabilité et de la politesse de vos vendeurs!

Rapide ,conforme aux attentes

Commander le soir ,reçu le lendemain. Emballage nickel.

Snelle levering en beste prijs op de markt

Platen speler van Sony aangeschaft, goede keuze kunnen maken dankzij de goede informatie op de site

heel tevreden

Een heel vlotte levering en ook zoals ze op de site vermelden, toppie

Prima service en levertijd.

Altijd correct levering via Coolblue, duidelijk website.

super vriendelijke ploeg die kwam leveren

het team dat onze wasmachine kwam leveren - tot over de drempel zoals gezegd - heeft hem mooi uitgepakt, hem losgemaakt en in 3 minuten glasheldere tips gegeven. Het enige ik nog moest doen was hem op de juiste plaats duwen en laten draaien. Top duim voor dat team.

très bien

très bien

Je vous en supplie, ne me faites plus livrer mes colis par Bpost, je n'ai que des problèmes avec eux.

Vlotte levering,

Surpris…

Surpris du sérieux avec lequel vous travaillez chez Coolblue. De la commande à la livraison tout à été parfait à savoir : - cite internet est d’une utilisation conviviale - énorme choix de produits - payement facile - le TOP étant la livraison le lendemain ! Aussi la communication envers votre clientèle, le suivi de la commande, les informations fournies concernant l’envoi du produit… bravo à toute l’équipe.

Goede service en snel

Gewoon oké

Altijd tevreden van coolblue

Nog nooit problemen gehad. Altijd snel geleverd en van goede kwaliteit. Ook de site is duidelijk en helpt je kiezen waar nodig, als je wil.

Snelle en korrekt levering en prijs

Uitgebreid gamma en goede prijs kwaliteitsverhouding

qualité de la livraison, délais respecté

produit conforme à ma recherche délais de livraison respecté emballage qualité

Simple efficace

Livraison rapide

Producten aan lage prijzen en snelle service/levering!

Commande d’écouteurs

Incroyablement vite livré