Goede service,correct afgehandeld

Goede kwaliteit en service

Service is zeer goed en komt overeen met wat er online staat en goede kwaliteit van hun product

Supersnel

Supersnelle levering

Parfais

Tout est excellent, facile et rapide en allant du site internet a la livraison. Je recommande Coolblue à 100% !

Goed product, snelle levering!

Ik kocht een tweedekans product dat zeer netjes werd geleverd aan een zeer mooie prijs! Heel tevreden over. Correcte en snelle levering.

toplevering en communicatie

top communicatie en prima levering ga volgende week weer grote bestelling plaatsen

goede hulp, snelle levering

Omdat ik mijn hele leven met QWERTY apparatuur gewerkt heb, en deze niet in Nederland kon bestellen, werd mij verwezen naar een plaats op de Belgische site met QWERTY apparatuur. Het trieste was dat dezelfde laptop in België helaas een dikke 50 € duurder was.

Goed georganiseerd en communicatief bedrijf.

Om vermoedelijk organisatorische redenen werd de levering aanvankelijk uitgesteld maar de communicatie was prima. De levering zelf gebeurde door een zeer vriendelijke man wat toch een warm menselijke toets toevoegde.

Ultrarapide

Livré le lendemain de la commande ( moins de 24h)

Een minpuntje

Levering materiaal ok en optijd, wel geen faktuur en kortingbon zoals geschreven in de verpakking

Achat en un click, un QR code et livré le lendemain

J'étais déçu de Coolblue en allant 2 fois à celui de l'Avenue Louise. Accueil mitigé, ticket, attente, pas tous les produits... bref je me suis fait une image assez négative de cette marque. Mais sur internet, tout le contraire. on choisi, on paye avec l'application Payconic ou QR code et la livraison express le lendemain matin.

Heel aangename en snelle service!

Vlugge levering

Vlotte service

Na enkele weken in gebruik werkte mijn product niet meer na behoren, Retour gestuurd, dat wat lang duurde voor het aan kwam (post probleem) via Whatsapp een bericht gestuurd, half uur later al een reactie. Product vrijdag toe gekomen bij Coolblue, Zelfde dag al een reactie dat ik een nieuw product kreeg. 1 dag werd het al geleverd . Ik weet waar ik in het vervolg iets bestel. Top site

Commandé à 23H54 livré à 11H le lendemain

Large choix d'appareils à des prix compétitifs et livraison super rapide !

Top qualité et service rapide

Extra. Vente de produits de qualité et la livraison est bien arrivée le lendemain comme prévu. Nickel, à recommander

zoals beloofd en gehoopt, in orde en op tijd.

zoals beloofd en gehoopt ; tijdig geleverd en beloofde kwaliteit. In orde!!!

Simple, complète, rapide et efficace

J'ai tenté l'achat d'un ordinateur portable en seconde chance. Ça m'a permis de faire une économie sur un bon produit et malgré cela, l'article est dans un état plus qu'acceptable. Je trouve ce concept vraiment à l'avantage du consommateur en plus d'être responsable. Merci Coolblue.

Wacht nog steeds op mijn levering !

Nog steeds niet geleverd !!!!! Na 1 week wachten

vlotte snelle bediening

eenvoud in bestelling en een vlotte vriendelijke bediening

Geweldig service

Om 23.00 uur mijn T.V besteld, om 09.15 s,morgens geleverd 10 uur later perfect in orde en aan de deur geleverd als dat geen luxe is. Topper Aanrader Tony

Première expérience chez coolblue

Ce fût ma première expérience chez coolblue et je dois dire que c'est super niveau livraison. Dès le lendemain et gratuite ! Rien à dire de négatif.

excellent service

Bonjour, Excellent service et le produit toujours conforme au description sur le site internet

Heel vriendelijk

Deze man was uitermate vriendelijk, een helpende hand en gaf mij een zeer volledige uitleg over de service.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen