Efficient

Goede prijs/kwaliteit Heldere website met veel keuze

Zeer snelle en vriendelijke webservice en klantenonthaal in de winkel.

Qua service en bediening in de winkel: TOP

Netjes en vlugge levering.

Heel netjes verpakt en de volgende dag reeds geleverd, kan niet beter.

Alles top : website, bestelproces, levering

Alles positief

Site facile a l'emploi.

Marchandises arrivees sans incident et dans les temps prevus.

Au top

Rapide / facile/ au top

Excellent

Ma commande est arrivé très rapidement et j’ai trouvé mon produit beaucoup moins cher que dans d’autre magasins!

Service hyper rapide et colis en excellent état

Excellent service

Tweede kans product in perfecte staat.

Tweede kans product met mooie korting. Product zat in originele verpakking.

zeer goed

Coolblue krijgt van mij 9/10 zal zeker nog bestellen. B-Post is voor mij een grote teleurstelling (pakket bij de buren geleverd terwijl ik thuis zat te wachten)

Informé, livré, à temps et à heure que demander de plus.

L'avantage pour moi est est le paiement possible par bancontact. Le second avantage est la livraison dans les temps. Le plus est d'être informé

Zeer goed op de gehouden via mail... Correcte levering van de producten en zijn zoals ze beschreven zijn...

Très satisfait

Prix attractif, appareil de qualité, service super rapide et livraison OK

Top produkt

Goed geluud

Très satisfait

Livraison rapide et très bonne qualité du produit

Feilloos verloop van begin tot einde

Gebruiksvriendelijk bestel en opvolgingsprocedure. Zeer vriendelijke bezorger. Coolblue stelt een voorbeeld

Heel duidelijke, overzichtelijke website en app. Filtering van producten werkt goed zodat je snel vindt wat je zoekt. Prijzen zijn vergelijkbaar met andere winkels. Snelle levering, er wordt nooit iets beloofd dat niet waargemaakt wordt. Doorverwijzing naar de bankapp gaat ook heel vlot.

Wij hebben een heel positieve ervaring met coolblue

Mijn ervaring met coolblue is heel positief goede keuze en omschrijving snelle levering en makkelijk te betalen

super service du début à la fin

un service et un suivi de première qualité

Snelle correcte levering

Eenieder aan te bevelen

"livraison le lendemain !" - Totalement faux.

"Commandé avant 23h59 et livré le lendemain" n'est en réalité pas vrai. J'ai commandé à de nombreuses reprises chez Coolblue et tout s'est bien passé jusqu'à aujourd'hui. Commande faite hier, je reçois les mais de confirmation (également ceux de Bpost), je prends une journée de congé pour réceptionner mon gros colis : rien n'est arrivé. J'ai perdu une journée pour rien. J'ai contacté le SAV via messenger, et on m'a répondu d'être patient que ça arrivera dans la journée. Ensuite on m'a dit qu'une partie du colis ne sera pas livré (pratique ça !) mais que le reste était en route, pour au final apprendre que je serai livré 3 jours plus tard (un jour ou personne ne saura réceptionner le colis ...). Merci Coolblue, vos service étaient au top, mais la perte de qualité se fait plus que ressentir !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle en goede leveringen

Altijd de beste prijzen naast een goede en snelle levering

Livraison

Rien à dire, livreur très syma

Perfecte voorlichting

Op zoek naar een volautomatisch espresso machine. Maar we wilden een paar specifieke functies. Aangezien we daarop niet konden sorteren zagen we door de bomen het bos niet meer. Gelukkig konden we Whatsappen met Coolblue en kregen we super duidelijk antwoord. Elke ochtend starten we nu met een kopje koffie, volledig naar onze goesting!

Rien à redire !

Rapidement de commande et de livraison et surtout un bon service clients !

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen