Prima product en vlotte afhandeling

Alles prima Aan te raden !!!

Doen wat ze moeten doen

Kopen zonder problemen is tegenwoordig niet meer evident

zoals het hoort

Ik ben geen online shopper. Maar met deze aankoop heeft Cool blue aangetoond dat het toch zeer makkelijk is. Dag na de bestelling zeer correct geleverd.

Als beloofd

Voor 23:59 besteld en de dag erop geleverd. Top

Je ziet dat ze investeren in het opleiden van het personeel. Top klantenservice !

Heb wat problemen gehad met de reparatiedienst van Coolblue. Ik vrees dat het was door de weinige ervaring van reparateur. Ze hebben wel deze case heel goed behandeld. Dus zeer goed, houden zo !

Perfect goede ervaringen

Ik had mijn product op een maandag om 17:00 besteld en kreeg het al de volgende dag om 10:00! Ik had er ook bij gezet dat mijn pakketje in de brievenbus moest want er was niemand thuis en dit werd ook perfect gedaan. :)

Te Traag !

Levering beschouw ik als de helft van gans de bestelling. Zoals gewoonlijk is het product dik in orde MAAR, jullie zweren bij een levering op de eerstvolgende werkdag, maar dit hebben jullie niet meer gehaald sinds post NL of Bpost begon met leveren... Ook zijn jullie niet de goedkoopste... dus jullie verliezen 2.5 sterren door de levering die pas 3-4 dagen nadien gebeurd -0.5 sterren omdat ik ze zelf ben moeten gaan afhalen) nog een halve ster voor de prijs Levering en Service vind ik niet meer wat het zou moeten zijn tegen enkele jaren geleden

Voor herhaling vatbaar!!

Mijn aankoop werd correct en op een vriendelijke manier aan ons bezorgd. Wij waren wel verrast dat de levering zo snel bij ons was.

Super goed product en super snelle levering

Super service et super sérieux

Service rapide et très organisé

Commande le samedi en fin d’après-midi et livraison le lundi midi, Plage horaire respectée Sourire (masqué) du livreur Que du positif

Excellente service

Aangename website, vlugge service.

livraison rapide et gratuite

livraison rapide et gratuite

Correct

zeer klantvriendelijk

Veel slagzinnen zijn leeg, bij Coolblue is het duidelijk dat alle werknemers de neus in de juiste richting hebben. Een geweldige bedrijfscultuur

Correct!

Correct!!

Super snelle levering

Zeer tevreden van Coolblue! Zondagmiddag besteld en de dag erna, maandag al in huis!

Choix & services

J'ai commandé un pack Google Nest un dimanche soir et le lendemain j'en profitais déjà. Top Ce n'est pas la première fois que j'y trouve un produit peu disponible sur le marché belge.

Al vaak besteld bij Coolblue en nog nooit problemen gehad.

Heb al defecten gehad, kan gebeuren. Zeer hulpvaardige medewerkers en een soepele retourprocedure.

Top ervaring!

Voor het eerst de nieuwe winkel bezocht in Hasselt. Ik was echt onder de indruk: vriendelijk onthaal, grote winkel, netjes, vriendelijk geholpen, ruime keuze, afhaaldienst, gemakkelijk terug in de auto... Hier ga ik nog meer komen!

Super tevreden

Super blij

Totaal ontevreden

Service is schandalig! Ik bestelde een laptop en hoesje op 31/08 en voerde de betaling correct uit. Op 2/09 ontving ik een bevestigingsmail dat Coolblue de betaling had ontvangen en dat mijn bestelling ging geleverd worden. Ondertussen zijn we twee weken verder, belde ik reeds drie keer naar Coolblue, kreeg altijd een andere uitleg: 1ste telefoongesprek: 'Bent u zeker dat u betaald heeft?', 'Kan u dat nakijken?', 'Er is een systeemfout opgetreden, ik kan uw bestelling enkel annuleren, u kan dan een nieuwe bestelling plaatsen en nogmaals betalen, daarna krijgt u de centen van de eerste betaling terug' !?!?!? Onvoorstelbaar dus, onprofessioneel en klantonvriendelijk. 2de telefoongesprek: 'U heeft inderdaad betaald, maar uw bestelling werd hier niet behandeld. Ik heb een reset gedaan en uw bestelling zal morgen of overmorgen geleverd worden'. Twee dagen later: nog niks geleverd -> derde telefoongesprek. 3de telefoongesprek: 'Uw bestelling werd geannuleerd en ik zie dat het door u betaalde bedrag opnieuw naar u onderweg is' !?!?!? Wat een geknoei van Coolblue! Ik ben totaal ontevreden over jullie firma!!!

Ne respecte pas le client " Tout pour un Sourire "

Coolblue n'est pas très professionnel, envoi rapide c'est un +. Mais en ce qui concerne la satisfaction du client sur un geste commercial pour une politique de prix les plus bas, trouver moins cher ailleurs refuse catégoriquement, ce qui n'est pas professionnel. Je fais mes achats depuis quelques années chez eux, je pensais acheté une machine à laver de 9kg. Suite à leur manque de respect de leurs slogan " Tout pour un sourire ", il vienne de perdre un client et ma machine à laver j'irais voir ailleurs.

• Nous recommanderiez-vous? Non

service met een plus;

vanaf bestelling heb ik info aan de levering; een uur voor de levering hebben een verwitting gekregen dat het was onderweg.

Commande et livraison très efficace

Idem

Borsbeeksebrug 28