Prix, choix, qualité, rapidité!

Nickel à tous points de vue.

Alles is zeer goed geregeld, besteld online afgehaald in Hasselt,prima service

Alles is zeer goed geregeld, besteld online afgehaald in Hasselt ,prima service !

Snelle levering!

Een ideale diepvrieskast voor 2 personen.

Met deze Siemens diepvrieskast hebben we het ideale toestel voor 2 personen aangekocht. Eenvoudig te plaatsen, keuze uit doorzichtige laden van verschillende afmetingen, en instelbaar voor verschillende temperaturen. Geruisloos. Strak design in witte uitvoering.

parfait

super

Vrijdag avond om 22:00uur besteld en zaterdag voormiddag is mijn levering netjes geleverd dat is voor mij een top service!

Stipte en correcte levering

Aangegeven dat ik zaterdag levering wou ontvangen. Een 15 minuten voor de aankomst van de fietskoerier SMS en pakje veilig in ontvangst kunnen nemen.

Uitstekende webshop

Coolblue heeft een uitgebreid aanbod aan producten en alles wordt steeds snel geleverd.

Snel en behulpzaam

Ik was niet zeker of mijn bestelling wel compatibel zou zijn met mijn camera. Vlug een berichtje gestuurd naar Coolblue via Messenger en de volgende dag had ik al antwoord. Vriendelijk en snel. Top! En dan nog snelle levering zoals beloofd wordt.

snel een beslissing moeten nemen met dat we het snel nodig hadden

veel keuze op de site voor een tl kit wifi en internet home(TP link WPA4225KIT WIFI 600Mbps 2 Adapters ). eventjes gezocht ,wel opletten dat je hem niet te kort bij een stopcontact plaats dan valt het internet weg na enkele sec. ergens anders geprobeerd en werk nu heel perfect (zekers een meter van de modem of router (gewoon ter info )

Meilleur en tout point qu'Amazon

J'ai essayé de commander un produit (un grand écran 49 pouces) sur Amazon, il était proposé à un prix compétitif. Tout semblait bien sauf qu'ils n'ont jamais lancé la livraison. Semaine apres semaine, je pouvais voir le produit en vente par Amazon avec du stock, pourtant au prix de ma commande ils ne lançaient jamais la livraison. Apres plusieurs appel ou le responsable me promettait à chaque fois de lancer la livraison et que j'aurais le produit la semaine prochaine... j'ai annulé ma commande. J'ai trouvé le meme produit au meme prix chez Cool Blue et j'ai été livré le lendemain. Pour moi, si un produit est disponible chez Cool Blue, je ne passerai plus jamais par Amazon. Il est évident que si le prix auquel vous avez commandé est trop bas, il ne livrent jamais.

Toffe winkel en goede service

Straffe prijzen, toffe website en goede, punctuële service. Beste AGD/electro winkel.

Alles verliep super vlot.

Ik had een nieuwe GSM nodig en coolblue heeft mij daar erg goed in geholpen. Alles verliep super vlot en het was zo bested.

Facile et rapide

Commande facile prix intéressant et livraison rapide

Service ultra rapide

Commande d'un casque le lundi livré au plus vite avec possibilité de choix du jour et de l'heure Génial

Héél goed.

Correcte en vlotte levering die goed opvolgbaar is a.h.v. de mails. Klantenservice reageerde ook vlot met gepaste oplossing na een vraag van mij.

Excellent achat

Livraison rapide et super produit. Je recommande !

Un article de qualité, une livraison décevante

J’ai donc commandé un casque Sony Xm4, comme vous nous le promettez il est arrivé en 1j même moins ! Là est le problème, le colis est arrivé vers 14h 20 et je me suis absenté un certain moment, donc je n’ai pas pu intercepter le colis. Le livreur a déposé le colis à côté de ma porte a la vue de tout le monde, pas caché rien. Je trouve ça honteux il aurait pu se faire voler ou plus ennuyeux il a plus, l’eau aurait pu endommagé le produit. Heureusement j’ai fait bonne réception mais je suis outré de l’emplacement ou il a été mis ! Merci de votre travail quand même, bonne journée - semaine.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Op woensdag een Black & Decker kruimeldief besteld, donderdag reeds geleverd. Een prachtig product die aan alle eisen voldoet

Goede service en prijs / kwaliteit

Ik ben altijd al goed geholpen en alle producten die ik van daar heb, zijn van goede kwaliteit voor de juiste prijs

Klantvriendelijk, snel, ....

Duidelijke website met correcte info! Goeie service na verkoop.

Duidelijke en correcte info en service

Gebruiksvriendelijk, snel en correct

Goeie, snelle service.

Goede en snelle service!

colis incomplet

commande d'un rameur...et je n'ai reçu que les rails! Déception atténue par le côté proactif des 2 livreurs qui avaient déjà contacté la centrale coolblue. Idem, lors de mon contact par téléphone avec le service qui traite les réclamations, qui semble réactif. Je dois attendre un appel pour convenir de la livraison du colis manquant. Wait and see donc

Efficacité, rapidité et ponctualité !

Coolblue est efficace, rapide et ponctuel ! On n’a jamais été déçus.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen