Livraison correcte et rapide comme annoncé

Quelques articles déjà achetés en ligne. Jamais déçu ni de la qualité ni de la rapidité de livraison.

Livraison tardive...

Nous avons commandé un aspirateur samedi matin. Nous en avions vraiment besoin, le nôtre ayant rendu l'âme (chiens + travaux, je vous laisse imaginer le résultat). Nous avons donc privilégié une commande sur Coolblue car nous pensions être livré le lendemain, dimanche. Voilà deux jours que nous l'attendons, il devait arriver aujourd'hui, jour où nous ne sommes pas à la maison, donc nous ne pourrons le récupérer avant demain... Soit 3 jours après le délai annoncé. Il va sans dire que si nous avions su, nous n'aurions pas commandé étant donné que nous étions pressés... Bref, nous sommes vraiment déçus et aucun retour du service client.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Retard de livraison de 4 jour

Meme

• Nous recommanderiez-vous? Non

Slecht kleur

Ik had een zwart koffiezetapparaat besteld, maar het kwam in het grijs kleur, een kant grijs en de andere kant lichtgrijs. De website zegt - zwart kleur!

Snel en op afgesproken tijdstip geleverd

Rapide et fiable.

Livraison un dimanche.

Vlotte service - snelle levering - overzichtelijke site

Een vlotte totaalervaring op vlak van de service. De site is overzichtelijk en bevat alle nodige informatie, zonder daarbij de overzichtlijkheid te verliezen. Ik wilde een robotstofzuiger kopen en de site gaf een mooi overzicht van wat mogelijk was, rekening houdend met bepaalde moduleerbare parameters. Ook verdere stappen (betalen, kiezen levering, ...) waren gebruiksvriendelijk en intinuïtief. De levering was snel.

Top service! Zeer tevreden

Nog niets geleverd

Twee spullen werden besteld, een koelkast en een stofzuiger. Levering voorzien eergisteren. Eergisteren wordt gemeld dat de koelkast niet meer in voorraad is. Bestelling koelkast hebben we dan geannuleerd. Stofzuiger nog steeds niet geleverd. Geld koelkast nog niet terug gestort.

Impeccable !

Nous sommes une école secondaire située à Molenbeek-Saint-Jean et nous avons dû ouvrir, en urgence, un second local informatique. Nous avions besoin de câbles, d'un switch RJ45 et de moults accessoires d'urgence. Commande effectuée le vendredi à 20h, reçue le lendemain à 9h30. Du jamais vu en matière de livraison, avec en prime un livreur à vélo très sympathique. Vraiment une super expérience utilisateur, j'y reviendrai !

Facile, rapide et ecofriendly

Félicitations à Coolblue pour la clarté du site web et la rapidité de leurs services. Le plus: le livreur à vélo!

Snelle en goede service

Altijd snel geleverd en in orde ! Meer moet dat niet zijn

Snelle service en super dat dit aan huis wordt gebracht per fiets.

Uitstekend!

Levering op tijd en heel correct!

Vlotte service

Goede communicatie. Correcte weergave van product. Vlotte en vriendelijke levering

top service en levering !

super !

Perfecte service !

Goed product, snelle levering.

RAD

Bon conseil téléphonique de votre collaboratrice, ensuite commande passée et délai de livraison comme prévu. Efficace, réactif, c'est super.

Bravo Coolblue !

Site internet clair et commande arrivée le lendemain.

Snelle vlotte afhandeling

Makkelijk keuze maken, vergelijken. Makkelijk laten leveren

Grand choix et délais courts

Rien à ajouter

Simply the best

Knap aanbod, deskundige uitleg, supersnelle levering,kostenloze verzending en retour, refunds zonder problemen (maar dat moet haast nooit), leuk en fris 'jasje'.

Ik was op zoek naar een limited edition rugzak van het merk Fjallraven en die had ik meteen gevonden bij Coolblue. De prijs/ kwaliteit verhouding zat zeer goed. Ook kreeg ik direct een hele grote korting wat mij uiteindelijk over de streep trok om het hier te kopen.

Snel zeer vriendelijk..alles dik ok!

Tot heden goed maar nu laten ze steken vallen

Steeds tevreden geweest maar nu zijn er toch wat problemen met beloften die niet nagekomen worden, ik hoop dat dit eenmalig is het in orde komt morgen!!!

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen