Zeer duidelijke website, snelle levering, goede producten

Ik bestel geregeld elektronica bij coolblue. De vergelijking van producten die je heel eenvoudig via de website kunt doen is enorm handig om een goede keuze te maken. Ze leveren snel en ik krijg steeds producten die voldoen aan mijn verwachtingen.

Enorme keuze, goede prijzen

Alles steeds zoals gespecifieerd. Snelle service, flexibele levering. Top service na verkoop.

Rapide

Livraison comme prévue le lendemain de la commande Produit conforme

Levert snel en zorgvuldig

Levering snel en zorgvuldig ontvangen. Goede verpakking en goed op de hoogte gehouden.

Snelle levering, geen problemen

Product was snel geleverd, en goede info ivm leverdatum en -tijd

Prix et rapidité

Commande livrée en 24h00 et prix légèrement inférieur au marché. Que demander de plus...

Levering en product zoals beschreven Prima service

De camera doet niet wat hij zou moeten doen.

Toen ik de camera kocht, werd mij gezegd door Han 'één van jullie medewerkers) dat hij een bewegend voorwerp in de ruimte kon volgen. Dit heb ik nodig om een cirkel van mensen te kunnen filmen. Ik ben naar d handleiding aan heet kijken en volgens mij doet deze camera dat niet. De handleiding is -wat mij betreft- ontoereikend. Geven jullie ook technische ondersteuning bij het in gebruik nemen van door jullie geleverde producten? Met vriendelijke groeten, Linda

Bestelling niet volledig

Normaal supertevreden over de manier van bestellen en leveren, maar deze keer toch wat minder. 2 producten besteld die normaal in voorraad waren en zaterdag zou worden geleverd, en er maar 1 gekregen…. Zonder seintje!

Super service!

Bestelling gedaan die niet meteen bevestigd werd. Maar de zeer vriendelijke klantendienst heeft dit zeer goed rechtgezet.

reçu une carte sd a 4x le prix d'autres sites

J'ai commander une carte sd a 41€ chez vous, j’étais assez content de mes autres achats, mais la la même carte se trouve a 11€ chez amazon et a 18€ a la fnac, du coup je ne ferai plus confiance aveuglement a vos prix et regarderai partout avant!

• Nous recommanderiez-vous? Non

service rapide!

commande livrée en - de 24h 4.5/5 car l'emballage pourrait être plus adéquat (grand carton sans calage pour transporter un laptop)

Hyper rapide et facile.

Hyper rapide et facile. Je recommande !

Livraison rapide

Livraison rapide Service au top

livrer rapidement

satisfait

Très bien emballé

Livraison express. Nickel

Steeds correct geleverd thuis of overhandigd in winkel

Tevreden over de hele lijn.

Super livraison rapide

Goede prijs-kwaliteit Geleverd zoals beloofd

Wat een goede service!

Zeer slechte service

Produkt gekocht, ook aangegeven en gevraagd om te kunnen betalen met ecocheck kaart. Mailtje ontvangen: product is beschikbaar in onze winkel. Kom ik daar en lijkt het ecocheck systeem niet te werken. 30 kilometer voorniets gereden. Als men dan toch een mail stuur kan men dan niet melden dat je niet met ecochecks kan betalen! Wie gaat mijn benzine vergoeden?

ik bestelde een Smartphone en werd goed afgeleverd en optijd

mijn vrouw besteld geregeld wat bij Coolblue. Dus het werd tijd dat ik dat ook eens deed en ben echt verrassend bij met de levering en dienst echt een aanrader.

Pour mon 1er achat entièrement satisfait

Très sérieux je recommande sincèrement coolblue pour tout achat en ligne

Excellent rapport qualité prix

Propre rapide et efficace merci

Correct en op tijd

Zeer positieve ervaring een aanrader

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen