Volgens afspraak!

Volgens afspraak

Excellent

Prix raisonnable et rapide

Woensdag 18/08 printer besteld, dinsdag 24/08 nog niet vertrokken

Woensdagavond een printer in voorraad besteld (order 56433759), donderdag de hele dag vruchteloos gewacht, niets gehoord... track en trace PostNL geeft aan dat het pakje nog niet bij PostNL werd bezorgd door Coolblue. Vrijdag een mail gestuurd en er komt er een klassiek antwoord ‘we nemen even de track en trace erbij,... etc.... Zaterdag nog niets... terug een mail gestuurd... gelijkaardig antwoord: Wij houden de bestelling in de gaten. Geeft de Track & Trace maandag nog steeds aan dat het pakket niet is bezorgd? Dan ontvang je van ons na deze 3 bezorgdagen, zon- en feestdagen niet meegerekend, per e-mail een update. Hierin wordt een oplossing voorgesteld. Vandaag, maandavond, 4 (!) bezorgdagen later, zondag niet meegerekend... niks gehoord ... geen oplossing , geen printer ... terug een mail gestuurd want ze zijn me weeeeer vergeten .... Waardeloos (en is eigenlijk al meerdere keren voorgevallen ondertussen),

Coolblue is de enigste webshop die me op alle vlakken een veilig en goed gevoel geeft!

Zeer duidelijke site, zeker met de Coolblue's keuze! Correcte prijzen. Leuk aanbod. Goede service. Leuke winkels. Bij problemen zeer duidelijke communicatie/oplossing. Kortom. Ik bestel nergens anders.

Service impeccable

Coolblue respecte ses engagements.

ok

KLEINE TELEURSTELLING LEVERING. NORMAAL ZOU B-POST gekomen zijn op Zaterdag,maar wedt uitgesteld tot Maandag.

Livraison rapide

Livraison en moin de 24 , commander a 16hret livrer le lendemain a 10hr

Je suis ravie de mon achat.Au TOP. Merci

Merci de vos compétences service rapide et très satisfaite.

Well done and simple, from booking till delivery, all was perfect.

Nice service, no issue and on time

Snel geleverd, geen probleem bij omruilen, altijd vriendelijk

Positief over de ganse lijn.

Casse-tête de commande : annulation, double paiement, produit non reçu etc

Horrible.

• Nous recommanderiez-vous? Non

ACHAT CONGELATEUR

SERVICE IMPECCABLE

Waar voor je geld!

Aangezien ik erg snel nog enkele dingen nodig had voor ik op reis vertrek dacht ik aan Coolblue. Zo gezegd zo gedaan, een bestelling geplaatst en enkele dagen later reeds verzonden. Perfect op tijd, geleverd bij de buren zodat ik mij een trip naar het postkantoor bespaar en waar voor je geld.

Bij prijs, snel geleverd

Goed materiaal, goede prijs, snel en correct geleverd

Ruime keuze

Zoveel keuze uit de toestellen waar ik naar op zoek was, ik vond het zelfs moeilijk om een product te kiezen. Gelukkig waren er nog de reviews van klanten om mij op te baseren. Product was niet de volgende dag geleverd maar dit is geen ramp, ik vermoed dat het nog steeds heel druk is.

Efficace et rapide

J'ai apprécié le fait que je commande sans vous payer, que vous m'envoyer un mail pour me dire que ma commande est disponible et quand je passe dans votre magasin je donne le code et 2 minutes après je paie et récupére la marchandise

Anti-virus abscent

Bonjour, J'ai reçu le colis dans les temps et en bon état. Par contre, l'antivirus Norton gratuit était absent. Pourriez-vous me le faire parvenir

• Nous recommanderiez-vous? Non

J’ai aimé le service client très à l’écoute et la rapidité de la livraison.

J’ai aimé le service client très à l’écoute et la rapidité de la livraison.

Snel en gebruiksvriendelijk

Ik ben heel blij met de voorstellen die coolblue doet.

Excellent

Cela fait maintenant un bon moment que je commande chez coolblue et il n’y a rien à dire du stock livraison plus que rapide à croire que l’entrepôt est derrière chez vous. Voilà pourquoi je ne vais même plus en magasin.

exellente

achat rapide, livraison rapide. Prix imbattables.

Snelle levering en vriendelijke klantenservice.

Mijn pakket werd snel geleverd en de klantenservice is heel vriendelijk.

bedankt voor de snelle levering, top Dienst na verkoop is ook prima !

nog steeds onze bestelling NIET ONTVANGENN

Ik vind dit niet kunnen, Wij hebben een steelstofzuiger van Dyson besteld van 449 Euro, na een week nog steeds niet ontvangen....

Parfait

Très facile et rapides