Excellent

Bon !

Goede ervaring!

Ik heb mijn Iphone gekocht en ik ben zeer tevreden met het product en de uitleg die ik hiervoor gekregen heb.

voorgesteld batterijlader met nieuwe batterij gekocht...kan nog steeds niet opladen

Ik koop eerst een lader die voorgesteld wordt voor mijn accu-schroevendraaier EGBL 188 van B&D om mijn batterijen van 18V 1;5 Ah op te laden( order 55581713) . Lukt niet. Dus ik denk mijn oude batterijen zijn kapot, dan koop ik maar een nieuwe batterij ( order 56206682). Werkt ook niet. Ja, wat nu ...?

wens geen E- mails meer te ontvangen

Jullie zijn nog erger dan een stalker.

Uitstekende service

Snelle en klantvriendelijke service - ook als je pakket zoekt raakt. Fijn om meteen bevestiging te krijgen dat er navraag wordt gedaan bij de bezorgdienst. Pakket is ondertussen aangekomen ;)

Pas très sérieux au niveau livraison

Bernard Demer Bonjour, Je suis très décu du service livraison. Commande : 56184024 Commandé samedi avant 23:59, garanti d'être livré le dimanche. Rien reçu. Livraison postposée au lundi (aujourd'hui) avant 17:00. Toujours rien reçu. Pas très sérieux. Publicité mensongère sur votre plateforme commerciale. Ne venez pas me dire que c'est la faute du transporteur. Vous êtes le fournisseur. Donc, le responsable end-to-end. J'attend réponse sérieuse de votre part et dédommagement avant avis très négatif au sujet de coolblue. Vraiment pas sérieux

• Nous recommanderiez-vous? Non

Achats montre Apple wasch

Super rapide efficace

Rapide et fiable

Possibilité de retrait en magasin.

top service

wasmachine werd perfect op tijd geleverd, top service en goeie uitleg

excellente communication

J'applaudis tout : produit conforme, excellente communication quant à la livraison, ponctualité. Bref, total respect des engagements

Extrêmement satisfaite

Le site de Coolblue est très convivial et agréable. La livraison a été ultra-rapide (tondeuse commandée vers 23h, livraison avant 10h le lendemain). Leur personnel, que c'est soit le service clients ou de livraison est tout simplement exceptionnel, très efficace et rapide et aussi très gentil. Leur devise "avec le sourire " les définit vraiment bien !

Correcte afhandeling, snelle support

Ik kocht een product waarbij vermeld stond "morgen in huis". Maar tijdens de betaling kon ik als vroegste leveringsdatum 5 dagen later selecteren... de coolblue support wist me al snel te vertellen dat dit wegens de drukte met de solden was. Dus enigszins begrijpelijk, maar dan moeten ze wel niet "morgen in huis" bij hun producten vermelden. De levering (5 dagen later zoals geselecteerd tijdens de betaling) gebeurde door 2 zeer vriendelijke jonge kerels. Eerdere aankopen bij coolblue werden wel telkens vlug geleverd.

ponctualité dans les commandes et leur livraisons

tant pour du gros électroménager que du petit matériel, vous avez toujours été ponctuels.

Très bien de l'achat au livraison

Très bien de l'achat au livraison au point relais

Livraison rapide

J'ai commandé un smartphone XiaoMi POCO lundi après-midi, il fut livré très rapidement dès mercredi. Simple et efficace !

eerlijk en vriendelijk

fijne levering ,goede prijs en uitleg

Goede en zeer snelle service

rapidité

suis très satisfais

Prima service.

Na mijn keuze gemaakt te hebben uit het grote aanbod werd de bestelling super snel verzonden (volgende dag reeds ontvangen). Zeer efficiënte en betrouwbare webwinkel.

Très bonne expérience

Article commandé le soir et reçu le lendemain

top kwaliteit

altijd op tijd geleverd en goede service

Uitstekend!

Dit is de eerste keer dat ik iets electronisch in Belgie bestel en dus daardoor had ik beetje stres. Maar alles is gesmeer gelopen! Levering was op tijd en de 30 dagen bedenkttijd vind ik een heel goed voordeel!

Zeer vlugge levering

De koerier Frederik was zeer vriendelijk eb attentvol !

Heel te vreden met aankoop en snelle levering

Omschrijving volgens verwachting

Vraiment pas cher et livraison tres vite

Continue comme ça très bon site internet

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen