Een dramatisch slechte after sales service
GSM gestolen.
Ik laat onmiddelijk mijn Proximus kaart blokkeren en krijg van hen 3 dagen later per post een nieuwe SIM-kaart met code, PUK nummer enz.
Ik plaats ondertussen een telefonische bestelling bij Coolblue voor een nieuw GSM.
De aankoop gebeurd vlot en ik krijg een bestelnummer.
Ik vraag om in winkel Zaventem het toestel "gebruiksklaar" te laten maken met de door mij mee te nemen SIMkaart en codes. Ik vraag expliciet aan de de telefonische Klantenservicedienst of ik in Zaventem geen afspaak moet maken voor de tijd die ze in Zaventem zullen moeten nemen om het toestel "gebruiksklaar" temaken.
Antwoord: Neen, afspraak hoeft niet, Ze zullen alles installeren en opstarten. Vergeet echter zeker uw nieuwe SIMkaart niet met de nodige codes (pin , etc...)
Mijn echtegenote komt in winkel Zaventem. Een Coolbluer plaatst de Simkaart in het toestel ... en ... zegt dat er geen tijd is om het toestel op te starten omdat er geen afspraak geboekt werd !
Mijn echtgenote komt terug ... maar zonder de pincode enz... ondertussen is de winkel gesloten ... bij de bediende gebleven !
Ik bel naar de klantenservice en maak mijn verhaal. Ze verontschuldigen zich hier en beloven de shopmanager alsook de betrokken bediende onmiddellijkte verwittigen (gooi pincode en puk niet weg !!!)
Ik wacht sinds 24 uur ... zonder nieuws. En belde ondertussen nog eens de klantensrvice op ... die de boodschap van zijn eerste collega niet kon inzien, maar de zaak opnieuw naar de winkel zou aanwakkeren.
Ik hoop dat er nieuws komt.
Ben zeker bereid om het vervolg te laten weten.