traitement et envoi rapide

Traitement et envoi rapide de ma commande. Article conforme aux attentes, à recommander.

Altijd correct en perfect op tijd!

Ik ben over het algemeen heel erg blij van de service van Coolblue. De levering zijn op tijd, de communicatie is duidelijk en correct, de producten zijn zowel qua aanbod en kwaliteit prima, retour policy is zoals het hoort anno 2021, kortom PRIMA service!

perfecte levering

de levering en de verpakking waren perfect

Prima levering.

Supersnel geleverd en goede communicatie !

Snelle bediening

Bon choix, prix corrects

Très bon service. Bon choix, prix intéressants, livraison rapide

Geweldige service

Kopen bij Coolblue: goede uitleg, zeer degelijke kennis, goede adviezen. Aangename ontvangst.

Volledig onze verwachtingen

Uitstekend toestel doet zijn werk zeer goed

Altijd volgens aanbieding uitgevoerd

Levering zoals beloofd .

Zeer goede dienstverlening en goede aanbeveling op de website

Het product werd exact omschreven en gefotografeerd hoe het in het echt is. De aanbeveling op de website was ideaal. De personen die kwamen leveren waren zeer vriendelijk en alles verliep heel vlot.

goede service, duidelijke website

zowel de winkels als de website is duidelijk, heel klantvriendelijk. Prijzen vergelijkbaar met andere sites

Excellent

Suite aux inondations de mes parents, j'ai reçu l'humidificateur en 11h , c'est parfait.

Coolblue is correct

Telkens als ik apparatuur zoek voor Te gebruiken kom ik altijd terug Op coolblue. Ik weet dat cooblue vergelijkbaar is en altijd afkomt met kwaliteit. Met problemen helpen ze je graag, zoeken altijd de beste oplossing en houden hun prijzen en producten altijd up to date

Uitstekende en snelle service!

Altijd snelle en goede service, soms wat duurder dan andere webshops, maar die extra euro's zijn geen probleem als je zo'n uitermate goede service terug krijgt in de plaats. Ook altijd heel duidelijk!

Un service et une livraison nec plus extra et même plus!

Je ne m’attendais pas à un tel service, disponibilité et dévouement. Ne pouvant introduire mon adresse de livraison dû à un bug, j’ai téléphoné au Service Client. La collaboratrice était très aimable et souriante. Elle m’a directement proposé de prendre ma commande par téléphone et d’encoder mon adresse. A ma demande, elle a également pris le temps de comparer 2 articles afin de commander celui qui répondrait le mieux à mes attentes. J’ai ensuite reçu par email la demande de paiement et la livraison a été effectuée le lendemain. Bravo à toute l'équipe et merci pour votre disponibilité! Je ne peux que recommander Coolblue au vu de ma dernière expérience plus que positive.

klantvriendelijk

Niettegenstaande een klein meningsverschil heeft coolblue zich héél open en begripvol opgesteld. Hoedje af voor de klantendienst.

Alles PRIMA

Zeer Volledig

Goede prijzen en snelle levering

Ruime keuze, overzichtelijke website en zeer snel geleverd. Ook dienst naverkoop vriendelijk en efficient.

Snelle, correcte afhandeling op een uiterst vriendelijke, hedendaagse manier!

Als 65-plusser was er toch enige terughoudendheid over bestellen via pc. Maar het is uitgedraaid op een geweldige meevaller. Eenvoudig,snel en behulpzaam bij probleempjes. En dat ook op zondagavond om 22u!

Correcte prijzen en goeie service

Zeer tevreden met mijn aankoop

Rapide et efficace

Commande effectuée le lundi soir à 22h00, reçue le lendemain à 11h30 du matin. Super rapide et efficace !! Je recommande

Heel tevreden!

Goede hulp bij keuze, vlotte levering en ook super goede en vriendelijke klantendienst die echt oplossing zoekt.

Zeer tevreden met de aankoop

Ik ben zeer tevreden over de aankoop van mijn laptop. Voldoende informatie te vinden op de website en werkt perfect. Levertermijn zoals men zegt,vandaag besteld morgen in huis!

Correcte levering

Correcte levering binnen de vermelde termijn

Parfait

C'est la première fois que j'achète chez Coolblue , je suis enchantée super qualité, rapidité.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen